پیراشکی لایه لایه سیب زمینی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f78fdc61732f9fc416582c4fba7ed7da.jpg

    خمیر این پیراشکی متفاوت از خمیر های دیگر است چون در حالت لایه لایه درست می شود بطریقی که بین هر لایه کره می مالیم و مواد داخلی آن گوشت ندارد ولی شما هرچه خواستید می توانید در داخل آن قرار دهید

    مواد لازم:

    ارد 3 لیوان

    مایه خمیر نصف پاکت

    ماست 2 قاشق

    روغن زیتون 2 قاشق

    نمک و آب

    برای لایه ها:

    کره 3 قاشق

    مواد داخلی:



    سیب زمینی پخته 2 عدد

    سوسیس 50 گرم

    نمک و فلفل

    رویه: زرده تخم مرغ

    1ee85afe9faf371199baec1a25ff8e5a.jpg

    طرز تهیه :

    برای درست کردن مواد داخلی سیب زمینی رنده شده و سوسیس را کوچک خرد کرده و باهم مخلوط می کنیم و نمک و فلفل را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم

    برای درست کردن خیمر ابتدا آرد را در ظرفی گذاشته سپس نمک را ریخته سپس وسطش را مانند حوض باز کرده و وسطش خمیر مایه می ریزیم روی مایه خمیر ماست , روغن زیتون و مقدار کمی آب ولرم می ریزیم و مایه خمیر را با دست حل می کنیم و از وسط شروع به هم زدن کرده تا به کناره ها برسید و 3-4 دقیقه خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی بدست آید که بدست نچسبد خمیر را به 7 قسمت تقسیم کرده و گرد می کنیم روی میز کار آرد پاشی کرده و خمیر رابا وردنه باز می کنیم 6 عدد خمیر را روی هم باز کرده و به وسط هر کدام کره نرم شده می مالیم و به یکی از آنها که کره نمالیدیم رو قرار داده و با دست فشار داده تا همه آنها به هم بچسبد حالا روی میز کار آرد پاشیده

    رویش را هم آرد پاشی کرده و با وردنه خمیر بزرگی باز میکنیم خمیر را با رولت به 12 قسمت مساوی تقسیم می کینیم بشکل مثلث باشد سپس به قسمت پهن خمیر مواد داخلی را گذاشته و رول می کنیم و شکل هلال می دهیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و می گذاریم کمی استراحت کند در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم