خمیر این پیراشکی متفاوت از خمیر های دیگر است چون در حالت لایه لایه درست می شود بطریقی که بین هر لایه کره می مالیم و مواد داخلی آن گوشت ندارد ولی شما هرچه خواستید می توانید در داخل آن قرار دهید مواد لازم: ارد 3 لیوان مایه خمیر نصف پاکت ماست 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق نمک و آب برای لایه ها: کره 3 قاشق مواد داخلی: سیب زمینی پخته 2 عدد سوسیس 50 گرم نمک و فلفل رویه: زرده تخم مرغ طرز تهیه : برای درست کردن مواد داخلی سیب زمینی رنده شده و سوسیس را کوچک خرد کرده و باهم مخلوط می کنیم و نمک و فلفل را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم برای درست کردن خیمر ابتدا آرد را در ظرفی گذاشته سپس نمک را ریخته سپس وسطش را مانند حوض باز کرده و وسطش خمیر مایه می ریزیم روی مایه خمیر ماست , روغن زیتون و مقدار کمی آب ولرم می ریزیم و مایه خمیر را با دست حل می کنیم و از وسط شروع به هم زدن کرده تا به کناره ها برسید و 3-4 دقیقه خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی بدست آید که بدست نچسبد خمیر را به 7 قسمت تقسیم کرده و گرد می کنیم روی میز کار آرد پاشی کرده و خمیر رابا وردنه باز می کنیم 6 عدد خمیر را روی هم باز کرده و به وسط هر کدام کره نرم شده می مالیم و به یکی از آنها که کره نمالیدیم رو قرار داده و با دست فشار داده تا همه آنها به هم بچسبد حالا روی میز کار آرد پاشیده رویش را هم آرد پاشی کرده و با وردنه خمیر بزرگی باز میکنیم خمیر را با رولت به 12 قسمت مساوی تقسیم می کینیم بشکل مثلث باشد سپس به قسمت پهن خمیر مواد داخلی را گذاشته و رول می کنیم و شکل هلال می دهیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و می گذاریم کمی استراحت کند در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم