اکنون فصل بادمجان های خوب است ما نیز برایتان خوراک متفاوتی از بادمجان آموزش می دهیم مواد لازم: بادمجان 3 عدد گوشت خرد شده نیم کیلو گوجه فرنگی 2 عدد قارچ 1 بسته فلفل قرمز 1عدد فلفل سبز 1عدد رب فلفلی 1 قاشق روغن زیتون- نمک- فلفل سیاه-آب سیب زمینی 4 کره 2 قاشق شیر 1 لیوان نمک طرز تهیه : در قابلمه روغن زیتون ریخته و گوشت خرد شده را ریخته تا تفت داده شود. پیاز را خرد می کنیم وقتی گوشت آب داد سپس آبش را کشید پیاز را می ریزیم و به هم زدن ادامه می دهیم قارچ را هم خرد کرده به تفت دادن ادامه می دهیم وقتی آبش را کشید رب را می ریزیم و به هم زدن ادامه می دهیم . فلفل قرمز و سبز را مکعبی خرد کرده و می ریزیم گوجه فرنگی ها را پوست کنده و مکعبی خرد می کنیم. آب جوش را ریخته در ب قابلمه را گذاشته و در حرارت کم می پزیم در آخر پخت نمک و فلفل را می ریزیم حرارت را خاموش کرده . برای درست کردن پوره سیب زمینی ها را پخته و رنده می کنیم کره و نمک را ریخته در حرارت می گذاریم شیر را ریخته و می پزیم بادمجانها را به قطر دو انگشت برش می دهیم در تابه روغن مایع ریخته و بادمجان ها را تفت می دهیم در حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی آن برود. بادمجانها را در ظرف پیرکس چیده مواد گوشتی را روی بادمجانها ریخته بقیه سس که در قابلمهمانده روی مواد گوشتی ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقع قرار داده سپس از فر در آوردع ور ویش پوره سیب زمیتی می دهیم دوباره در فر قرار می کدهیم 5-10 دقیقع بعد سرو می کنیم