شکر پاره رشته خطایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    705e4e6971a8605a92ef561c66fdb570.jpg

    این بار شکر پاره ای آموزش می دهیم که داخل آن رشته خطایی وجود دارد

    مواد لازم:

    رشته خطایی 200 گرم

    پسته 150 گرم

    کره 1 قاشق

    مواد خمیر:

    کره 150 گرم

    شکر 1 استکان

    شیر 1 استکان

    سرکه 2 قاشق

    تخم مرغ 2 عدد

    بکینگ پودر 1 پاکت

    نمک مقداری

    آرد به میزان لازم

    شربت:

    شکر 3.5 لیوان

    آب 3 لیوان

    آب لیموی تازه چند قطره

    c9f64d8771f4b140e39ff5bd45dbe5ed.jpg

    طرز تهیه :

    رشته خطایی هار ا با دست خرد کرده در تابه کره و رشته خطایی ها را ریخته و تفت می دهیم تازمانی که رنگ رشته خطاهایی ها تغییر پیدا کند در همین زمان پودر پسته را ریخته یکی دو دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس از حرارت بر می داریم. در ظرفی پودر شکر, سپس کره نرم شده روغن مایع و شیر را می ریزیم وقتی سرکه را می ریزیم یک عدد تخم مرغ را می ریزیم و تخم مرغ دیگر را برای رویش نگه می داریم وقتی نمک ریختیم خوب ورز می دهیم جمعا 12 قاشق آرد می ریزیم خمیری بدست می آید که بدست نچسبد از خمیر تکه هایی برداشته و با دست باز می کنیم و داخلش رشته خطایی قرار می دهیم و با خمیر روی رشته ها را می بندیم و گرد می کنیم در سینی فر چرب شده می چینیم رویش زرده تخم مرغ زده و با چنگال رویش شکل می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم . برای شربت آن شکر و آب و ابلیمو می ریزیم و می جوشانیم هم شیرینی و هم شربت باید گرم باشد وقتی سرد شد سرو می کنیم