آموزش پخت کیک در زود پز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    9fb28fb624df8c17b2d6b789e7a1732a.jpg اگر می خواهید در 5 دقیقه کیک درست کنید می توانید برای این کار از زود پر هم استفاده کنید یک زود پز در اندازه بزرگ را چرب کرده و کمی آردپاشی می کنیم. در یک ظرف آرد برنج و رنده پوست لیمو را مخلوط می کنیم. سپس مواد دیگر و ارد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و در زود پز ریخته دربش را بسته در حرارت خیلی کم بدون اینکه دربش را باز کنید بگذارید بپزد 4-5 دقیقه بپزد وقتی حرارت را خاموش کردید 5 دقیقه دیگر دربش را باز کنید

    مواد لازم :

    تخم مرغ 4 عدد

    شکر 1 لیوان

    آرد 1 لیوان + 1 قاشق

    آرد برنج 1 قاشق

    کاکائو 1 قاشق

    بکینگ پودر 1 پاکت

    نمک کمی

    پوست لیمو ترش رنده شده