آموزش تصویری کیک هویج ترکیه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    60c81821049995443c25fe294722275c.jpg این کیک گردو و هویج را گام به گام همراه با تصاویر برایتان آموزش میدهیم که در ادامه توجه شما را به این رسپی جلب می کنیم

    مواد لازم:

    تخم مرغ 2 عدد

    شکر 1 لیوان

    شیر 1 لیوان

    روغن مایع نصف لیوان

    دارچین نصف قاشق چای

    بکینگ پودر 1 پاکت

    وانیل 1پاکت

    هویج متوسط 2 عدد

    رنده پوست لیمو ترش نصف عدد

    گردو 5 قاشق خرد شده

    ارد 2 لیوان بعلاوه 2 قاشق

    طرز تهیه :





    950633b97a17302c43f2758f52a45b32.jpg

    fe2bdaa537edd6b43e4b00a28f855c92.jpg

    daf3012a1ad6bfad6ba0efdbaae9cf2e.jpg

    2315f88da23279f4328d9f6f44d872a6.jpg
    20165916d0f9a2367a68d7fcd1dd9042.jpg

    3484e05574f7f720e19d006256da7aff.jpg


    9f100a40a933a466b3ca97f8787041b3.jpg acba049de7a759cbd84e61b268a7bf60.jpg

    f7e3c2c0084a1583c3d91dd52b30d508.jpg
    ec583acf258f4364827db337cae807eb.jpg
    1b8e15553b20767a2cb75b5db6c5ef74.jpg

    8e511bd1046cca9d6ac186751f7019fc.jpg


    هویج ها را رنده کرده روی دستمال حوله ای گذاشته تا آبش برود. در یک کاسه تخم مرغ ها , شکر ریخته 3 دقیقه با میکسر هم می زنیم سپس شیر, روغن مایع ؛ آرد الک شده, بکینگ پودر و وانیل و دارچین را ریخته دوباره هم میزنیم در آخر هویج های رنده شدده و رنده پوست لیمو و گردوی خرد شده را ریخته و خوب هم می زنیم
    سپس در یک قالب کیک متوسط که با کره چرب کردیم و خیلی کم آرد پاشی کرده مایه را در آن می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 40-45 دقیقه قرار می دهیم وقتی کیک پخت از فر در آورده و می گذاریم سرد شود سپس از قالب برگردانده و برش زده و سرو میکنیم