این کیک گردو و هویج را گام به گام همراه با تصاویر برایتان آموزش میدهیم که در ادامه توجه شما را به این رسپی جلب می کنیم مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن مایع نصف لیوان دارچین نصف قاشق چای بکینگ پودر 1 پاکت وانیل 1پاکت هویج متوسط 2 عدد رنده پوست لیمو ترش نصف عدد گردو 5 قاشق خرد شده ارد 2 لیوان بعلاوه 2 قاشق طرز تهیه : هویج ها را رنده کرده روی دستمال حوله ای گذاشته تا آبش برود. در یک کاسه تخم مرغ ها , شکر ریخته 3 دقیقه با میکسر هم می زنیم سپس شیر, روغن مایع ؛ آرد الک شده, بکینگ پودر و وانیل و دارچین را ریخته دوباره هم میزنیم در آخر هویج های رنده شدده و رنده پوست لیمو و گردوی خرد شده را ریخته و خوب هم می زنیم سپس در یک قالب کیک متوسط که با کره چرب کردیم و خیلی کم آرد پاشی کرده مایه را در آن می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 40-45 دقیقه قرار می دهیم وقتی کیک پخت از فر در آورده و می گذاریم سرد شود سپس از قالب برگردانده و برش زده و سرو میکنیم