آموزش برش های کیک خامه ای

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    e586c38e1ca9db0aede36978d8b15003.jpg این رسپی از کیک های بسیار ایده آلی است بخصوص برای تولدها بسیار مناسب است و همه این کیک را دوست خواهند داشت

    مواد لازم:

    تخم مرغ 4 عدد

    آرد 4 قاشق

    شکر 1 لیوان

    شکلات تلخ 80 گرم

    کاکائو 1 قاشق

    کره 100 گرم

    بکینگ پودر 1 قاشق مربا



    کرم:
    شیر 4 لیوان

    شکر 1 لیوان

    آرد 2 قاشق

    گردو 1 لیوان

    نشاسته 1 قاشق

    وانیل 1 پاکت

    رویه:

    خامه 1 پاکت

    پودر نارگیل 1 لیوان

    طرز تهیه :

    در یک کاسه شکلات و کره را ریخته و بطریق بن ماری حل می کنیم

    در یک ظرف تخم مرغ ها را دانه دانه ریخته و خوب مخلوط می کنیم شکر را ریخته و خوب با میکسر مخلوط می کنیم تا ذرات شکر حل شود سپس کاکائو , بکینگ پودر و آرد را می ریزیم و مخلوط میکنیم در قالب کیک کاغذ روغنی انداخته و مواد را می ریزیم درفر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزد

    برای درست کردن کرم:

    در قابلمه شیر را ریخته در حرارت گذاشته و شکر, وانیل, آرد و نشاسته را هم اضافه میکنیم و مرتب هم زده تا به قوام بیاید وقتی جوشد پودر نارگیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم وقتی این هم جوشید از حرارت بر می د اریم و می گذاریم خنک شود وقتی کیک پخت می گذاریم سرد شود و از پهنا به دو قسمت تقسیم می کنیم قسمت زیر آن را دوباره در ظرف فر می گذاریم رویش بیش از نصف کرم را ریخته و خوب می مالیم و نصف دیگر خمیر را روی آن می گذاریم الان بقیه کرم را در یک قابلمه ریخته داخلش شکلات ریخته و ذوب میکنیم روی کیک هم این سس را می ریزیم. کرمی که جدا کردیم در قیف ریخته اگر بیش از حد سفت شده شیر سرد می ریزیم و قوامش را درست می کنیم روی شیرینی رابا خامه و پودر نارگیل تزیین می کنیم