پیتزایی که دو طرف آن هم باید پخته شود

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    81ae007a3f0de4f79825c655b9de9fb7.jpg

    این پیتزا برای فصل تابستان است چون در ابن فصل گوجه فرنگی زیاد در دسترس است این پیتزا خوشمزه است در دو مرحله پخته می شود اول قبل از اینکه گوجه فرنگی ها را بپزیم کیک آن را می پزیم سپس آن را بر می گردانیم و می گذاریم تاپنیر پیتزای آن هم بپزد



    موادلازم:

    گوجه فرنگی 3 عدد

    تخم مرغ 2 عدد

    روغن مایع 1 استکان

    ماست 2 قاشق

    نمک 1 قاشق چای

    شکر 1 قاشق چای

    بکینگ پودر 1 قاشق مربا

    آرد 1.5 لیوان

    پنیر پیتزای رنده شده برای رویش

    پاپریکا و آویشن

    طرز تهیه :

    یک ظرف را کاغذ روغنی انداخته ( اگر کاغذ روغنی نذاشته باشد گوجه فرنگی ها می چسبد) گوجه فرنگی ها را ریخته.تخم مرغ , ماست , روغن مایع و آرد, بکینگ پودر و نمک را هم زده تا مثل مایه کیک شود این مخلوط را روی گوجه فرنگی ها می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا طلایی شود وقتی خمیر پخت در آورده و خمیر را بر می گردانیم رویش پنیر پیتزای رنده شده ریخته و ادویه جات را هم می ریزیم دوباره گذاشته در فر تا پنیرها ذوب شود