کیک با آرد برنج بدون گلوتن

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    8b365c413f7d842c7e54ead4801d448d.jpg

    این کیک شربت دارد ولی من شربت را حذف کرده و عوض آن کرم آن را زیاد کردم شما می توانید هر کدام را که دوست داشتید جایگزین کنید اکنون رسپی این کیک را بخوانید

    تخم مرغ 2 عدد

    شکر نصف لیوان

    روغن مایع نصف لیوان

    ماست نصف لیوان

    آرد برنج 1.5 لیوان

    کاکائو 2 قاشق

    بکینگ پودر 2 قاشق چای

    وانیل 2 قاشق چایک 08609ed60c27354be376a121291cba64.jpg

    11a4b614fc4ab68936ee57a8485d72d8.jpg

    شربت:

    شکر نصف لیوان

    آب 1 لیوان

    a2595934d5d4dc1a6b203e86d5d1d885.jpg

    ed4d8a2f233a877e5b28e300b4c36f3c.jpg

    کرم:

    شیر 1.5 لیوان

    آرد بدون گلوتن 1 قاشق سرپر

    آرد نشاسته 1 قاشق سرپر

    شکر 3 قاشق

    وانیل

    4bb31e416f3011b04b5db81292d8d8b1.jpg

    b0d466989fa20ac63c735d8d5ec1c195.jpg

    طرز تهیه :

    برای درست کردن شربت شکر و آب را می جوشانیم قالب کیک را چرب و آرد پاشی کرده فر را در 180 درجه گرم کرده. در کاسه تخم مرغ وشکر را ریخته با میکسر هم میزنیم و سپس بقیه مواد کیک را ریخته در قالب کیک می ریزیم و در فر می پزیم وقتی کیک پخته شد و کمی ولرم شد شربت سرد را می ریزیم و می گذاریم کیک کامل سرد شود . برای درست کردن کرم بجز وانیل همه مواد را ریخته مخلوط کرده و می جوشانیم وقتی می جوشد سفت تر می شود در آخر وانیل را ریخته و خوب هم میزنیم کرم گرم را روی کیک می مالیم رویش را بدلخواه تزیین می کنیم من شکلات رنده شده ریختم