رسپی شیرینی یاسمین

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    8e14c1fecdc45c6ced5cc2c52669f82e.jpg

    علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی دارد طعم و مزه آن هم بسیار خوب است این شیرینی دو رنگ هم درست می شود ولی ما در اینجا نوع ساده آن را آموزش می دهیم درمواد اولیه این شیرینی ارمیک بکار رفتها ست که از مواد موجود در ترکیه است که در ایران نیز در فروشگاههای لوازم قنادی وجود دارد

    مواد لازم:

    کره یا روغن جامد 250 گرم

    روغن مایع 1 استکان

    بکینگ پودر 1 پاکت

    ماست 250 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    سرکه 1 قاشق

    ایرمیک 1 لیوان

    آرد به اندازه لازم

    فندق به اندازه لازم

    شربت:

    شکر 3.5 لیوان

    آب 3.5 لیوان

    آب لیموی تازه چند قطره

    ea36466b37a789bc95eda4bcd590d492.jpg

    طرز تهیه :

    برای درست کردن شربت شکر, آب, آب لیمو را جوشانده 20 د قیقه بعد از حرارت برداشتخ و می گذاریم سرد شود

    خمیر:

    غیر از آرد و فندق بقیه مواد خمیر را با هم مخلوط کرده در آخر کم کم آرد و را ریخته تا خمیری شود که بدست نچسبد. سپس خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده و مثل تصویر شکل می دهیم همانطوری که تصویر می بینید وسط آن قندق است سپس در سینی فر چرب شده چیده در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 45 دقیقه قرار می دهیم وقتی از فر در آوریم شیرینی گرم و شربت سرد باشد وقتی سرد شد سرو می کنیم