کیک پرتقال با آرد ذرت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    0c87cf72752d46003bca7e72b8e98288.jpg

    امیدوارم آموزش این کیک مورد پسند شما قرار گیرد. آرد ذرت به کیک طعم خوبی می دهد و کیفیت آن را بهتر می کند

    مواد لازم:

    تخم مرغ 3 عدد

    شکر 1 لیوان

    وانیل 1 پاکت

    فندق 1 لیوان

    شیر 1 استکان

    پرتقال 1عدد

    روغن مایع 1 لیوان

    آرد ذرت 1 لیوان

    بکینگ پودر 1 پاکت

    آرد 4 قاشق سرپر

    طرز تهیه :

    تخم مرغ و شکر را در یک ظرف ریخته و با میکسر هم می زنیم. سپس روغن مایع,آرد ذرت و 4 قاشق سرپر آرد , بکینگ پودر, وانیل و پودر فندق می ریزیم سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و خوب هم میزنیم در قالب کیک چرب شده و آرد پاشی شده ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شد ه قرار داده تا طلایی شود وقتی رنگ کیک عوض شد درجه فر را در 160 درجه قرار داده و به پختن ادامه می دهیم

    سپس بعد از سرد شدن سرو می کنیم