امیدوارم آموزش این کیک مورد پسند شما قرار گیرد. آرد ذرت به کیک طعم خوبی می دهد و کیفیت آن را بهتر می کند مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان وانیل 1 پاکت فندق 1 لیوان شیر 1 استکان پرتقال 1عدد روغن مایع 1 لیوان آرد ذرت 1 لیوان بکینگ پودر 1 پاکت آرد 4 قاشق سرپر طرز تهیه : تخم مرغ و شکر را در یک ظرف ریخته و با میکسر هم می زنیم. سپس روغن مایع,آرد ذرت و 4 قاشق سرپر آرد , بکینگ پودر, وانیل و پودر فندق می ریزیم سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و خوب هم میزنیم در قالب کیک چرب شده و آرد پاشی شده ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شد ه قرار داده تا طلایی شود وقتی رنگ کیک عوض شد درجه فر را در 160 درجه قرار داده و به پختن ادامه می دهیم سپس بعد از سرد شدن سرو می کنیم