چگونه در ترکیه نان تست خانگی درست می کنند

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    e4db14490d934defb6b050641774d697.jpg اگر از طرفداران نان تست خانگی هستید بعد از یاد گرفتن این رسپی دیگر از بیرون این نان را نخواهید خرید

    مواد لازم:

    مایه خمیر 1 پاکت

    شیر 1 لیوان

    آرد نیم کیلو

    آب ولرم 1 لیوان

    شکر 1 قاشق مربا

    نمک 1 قاشق چای

    کره 1 قاشق در دمای محیط نرم شود

    30a2bc590f6d6f5a2f53329ddaeb2d43.jpg

    طرز تهیه:

    مایه خمیر و کمی آب را مخلوط کرده 5 دقیقه بماند سپس شکر,نمک,روغن و آرد را اضافه کرده کمی ورز میدهیم سپس بقیه آب و شیر را کم کم میریزیم و به هم زدن ادامه میدهیم هم زده تا قوام بیاید رویش یک پارچه کشیده 2 ساعت بماند سپس 5 دقیقه دوباره ورز داده خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و در قالبهای چرب شده شکل اک مک می دهیم سپس دوباره رویش دستمال کشیده 45 دقیقه تا 1 ساعت استراحت کند سپس در فر 200 درجه بمدت 25-30 دقیقه می پزیم وقتی رویش طلایی شد یعنی پخته است وقتی کاملا سرد شد برش می دهیم