اگر از طرفداران نان تست خانگی هستید بعد از یاد گرفتن این رسپی دیگر از بیرون این نان را نخواهید خرید مواد لازم: مایه خمیر 1 پاکت شیر 1 لیوان آرد نیم کیلو آب ولرم 1 لیوان شکر 1 قاشق مربا نمک 1 قاشق چای کره 1 قاشق در دمای محیط نرم شود طرز تهیه: مایه خمیر و کمی آب را مخلوط کرده 5 دقیقه بماند سپس شکر,نمک,روغن و آرد را اضافه کرده کمی ورز میدهیم سپس بقیه آب و شیر را کم کم میریزیم و به هم زدن ادامه میدهیم هم زده تا قوام بیاید رویش یک پارچه کشیده 2 ساعت بماند سپس 5 دقیقه دوباره ورز داده خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و در قالبهای چرب شده شکل اک مک می دهیم سپس دوباره رویش دستمال کشیده 45 دقیقه تا 1 ساعت استراحت کند سپس در فر 200 درجه بمدت 25-30 دقیقه می پزیم وقتی رویش طلایی شد یعنی پخته است وقتی کاملا سرد شد برش می دهیم