کوفته آب دار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    dadce6035a362e86d826e446bf4f9a64.jpg



    این رسپی که آموزش می دهیم هم سوپ است و هم یک خوراکی است که از غذای مشهور کشور ترکیه است



    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده 250 گرم

    پیاز 1 عدد

    تخم مرغ 1 عدد

    جعفری مقداری

    برنج کمتر از نصف استکان

    آرد سوخاری نصف قاشق

    آب کمتر از یک لیتر

    نعناع 1 قاشق مربا

    فلفل سیاه و نمک و آرد

    آب کوفته:

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    آب لیموی تازه نصف عدد



    ba1653b15fcf4ee54da22ba99f6858ec.jpg

    b0ad049a3ce87b6024d67d9ccff69eff.jpg

    12843b78fe205ba8ccac1a867401c191.jpg

    7f31dae2146e49bf8fba0703bd15d445.jpg

    56420d82d74f3fdf0b0b43195f5ac3f6.jpg

    طرز تهیه :



    در یک کاسه گوشت چرخ کرده, تخم مرغ 1 عدد, پیاز رنده شده, برنج را ریخته سپس نمک و نعناع و فلفل سیاه, جعفری خرد شده و آرد سوخاری ورز می دهیم. در یک ظرف آرد فراوان ریخته و تکه هایی از کوفته را در دست به شکل کوفته درست کرده و در آرد می غلطانیم سپس در یک قابلمه آب ریخته نمک ریخته و می گذاریم بجوشد و در آب جوش کوفته ها را دانه دانه می ریزیم یکی دو دفعه هم میزنیم تا برنج ها بپزد

    در یک کاسه زرده تخم مرغ و آب لیموی تازه را ریخته و خوب هم میزنیم از آب جوشیده یک ملاقه برداشته و به این مواد می ریزیم تا ولرم شود اکنون این مواد را به کوفته ها می ریزیم و می جوشانیم


    2696a68608291504117069a4527eea07.jpg
    8352e2713645eda19d21fcdccca4cf25.jpg
    7051ff55576f80750930622f227c050b.jpg
    277af4bec07b994d79e898d11f43d936.jpg
    95bc26385b5dcf4f7b337a9bb7e255a1.jpg