له معجون خانگی در تابه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    0c3bf67a5b20ceabcb14c4852b9994f4.jpg

    در تابه نچسب له معجون خانگی را اموزش میدهیم که اصلا نیازی به فر ندارد و روی گاز درست می شود

    مواد لازم:

    خمیر:

    آرد 2 لیوان

    آب 1 لیوان

    نمک 1 قاشق چای

    مایه خمیر 1 پاکت( 10 گرم)

    مواد داخلی:

    گوشت چرخ کرده 200 گرم

    گوجه فرنگی متوسط 1 عدد

    پیاز متوسط 1 عدد

    جعفری- نمک- پاپریکا- فلفل سیاه

    سرو:

    جعفری- پیاز- گوجه فرنگی- لیمو

    طرز تهیه :

    برایس درست کردن خمیر در کاسه آرد را ریخته رویش آب و مایه خمیر می ریزیم و کمی هم میزنیم و نمک می ریزیم و ورز داده تا خمیر شود روی میزکار آرد پاشیده و خمیر را ورز می دهیم. یک ساعت استراحت می دهیم. مواد داخلی پیاز, گوجه فرنگی و جعفری ریز خرد شده , گوشت چرخ شده نمک و ادویه جات را می ریزیم و میگذاریم کمی بماند. خمیر را به ده قسمت تقسیم کرده و هر کدام را جداگانه به شکل بیضی باز می کنیم مواد د اخلی را هم به ده قسمت مساوی تقسیم می کنیم به هر کدام از خمیرها مقداری می گدتریم در تابه گذاشته در حرارت متوسط دربش را گذاشته وقتی زیرش طلایی شد از حرارتبرداشته و گرم سروکنید