پیراشکی له معجون در فر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f80a6a6ada1a07f1f91c69d17bf74abf.jpg

    له معجون در مدل پیراشکی را آموزش می دهیم که جزو غذاهای پرطرفدار کشور ترکیه است

    مواد لازم:

    آرد 4 لیوان

    مایه خمیر فوری 1 قاشق مربا

    روغن مایع 1 استکان

    ماست آبدار 1 لیوان

    نمک و آب

    مواد داخلی:




    مواد داخلی:

    گوشت چرخ شده 250 گرم

    گوجه فرنگی 4 عدد

    پیاز 3 عدد

    فلفل سبز 5 عدد

    جعفری خرد شده یک دسته

    نمک و روغن مایع, فلفل سیاه

    aab119f85c22c23a144097fe04207e14.jpg



    طرز تهیه :



    در کاسه آرد ریخته روی آرد نمک می پاشیم و وسطش را باز کرده در وسط آن مایه خمیر را ریخته روی مایه خمیر روغن مایع و آب می ریزیم و هم میزنیم خیلی کم اب ولرم می ریزیم و قسمت وسط را هم زده تا خمیر مایه حل شود و از قسمت میانی هم زده تا به کناره های برسیم و خمیر نرمی بدست می آید خمیر را به 16 قسمت تقسیم کرده و گرد می کنیم رویش آرد پاشیده و به اندازه بشقاب شیرینی خوری باز میکنیم برای مواد داخلی گوشت چرخ شده ,گوجه فرنگی,پیازها, فلفلها و جعفری را ریز خرد کرده همه اینها را مخلوط میکنیم سپس نمک, فلفل سیاه, روغن زیتون ریخته و مخلوط میکنیم به وسط خمیرهایی که باز کردیم می گذاریم به شکل هلال ماه درست کرده در سینی فر چرب شده چیده در فر از قبل گرم شده در 180 درجه قرار می دهیم تا بپزد