فاوا ( پوره باقلای خشک)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    0a4b71a369526e0a4950d5c81d56f896.jpg این رسپی که با باقلا درست می شود بسیار طرفدار داد و از غذاهای محبوب مردم ترکیه است. این رسپی از باقلای خشک بدون پوست درست می شود

    مواد لازم:

    باقلای خشک 500 گرم

    پیاز 1 عدد

    روغن زیتون 8 قاشق

    شکر 1 قاشق مربا

    نمک

    رویه:

    روغن زیتون و آویشن

    83ae9a49e3648f8304a4cbeaa13fe250.jpg

    7ada45fcd37b91fe94f1c1a25b674902.jpg

    7eccf6966d3f4f49e53e71d1f6a6de44.jpg

    3f85e7d0b58ea9943818cfa772f1b909.jpg

    87a017fc51942a0094d8d4ff7ce03449.jpg

    طرز تهیه :

    پیاز را ریز خرد می کنیم در یک قابلمه 4 قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز ها را در آن دو دقیقه تفت می دهیم سپس نمک , شکر, باقلای خشک و 4 لیوان اب می ریزیم و هم میزنیم تاز مانی که باقلاها نرم شود می پزیم سپس در بلندر ریخته و پوره می کنیم سپس 4 قاشق روغن زیتون ریخته و پوره می کنیم و دوباره هم میزنیم و وقتی گرم است در قالب های سیلیکونی ریخته تا ولرم شود سپس در یخچال قرار می دهیم

    سپس از قالب به آرامی در آورده رویش روغن زیتون ریخته و با شوید تزیین میکنیم

    80a3957f37d4514683ac19c289030a3e.jpg

    cc0c47f1fdef249da70b68a36ce88779.jpg

    c0ed4e6c0ddc85590bc4f0941ef65ba0.jpg

    9ecd2859dd1c10186473c4f4a3484397.jpg

    c9e2e1c6223b3edd30b0e7ecaa16920a.jpg