این رسپی که با باقلا درست می شود بسیار طرفدار داد و از غذاهای محبوب مردم ترکیه است. این رسپی از باقلای خشک بدون پوست درست می شود مواد لازم: باقلای خشک 500 گرم پیاز 1 عدد روغن زیتون 8 قاشق شکر 1 قاشق مربا نمک رویه: روغن زیتون و آویشن طرز تهیه : پیاز را ریز خرد می کنیم در یک قابلمه 4 قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز ها را در آن دو دقیقه تفت می دهیم سپس نمک , شکر, باقلای خشک و 4 لیوان اب می ریزیم و هم میزنیم تاز مانی که باقلاها نرم شود می پزیم سپس در بلندر ریخته و پوره می کنیم سپس 4 قاشق روغن زیتون ریخته و پوره می کنیم و دوباره هم میزنیم و وقتی گرم است در قالب های سیلیکونی ریخته تا ولرم شود سپس در یخچال قرار می دهیم سپس از قالب به آرامی در آورده رویش روغن زیتون ریخته و با شوید تزیین میکنیم