طرز تهیه شاه سلطان- غذای ترکیه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    be9d982ace9c67e97911aa312ca5b664.jpg

    هم خوردنش انسان را به اشتها می آورد و هم درست کردن آن خوشانید است.از این مقداز 14-15 عدد بدست می آید ومیتوانید داخل آن را به دلخواه خودتان مواددیگر از قبیل اسفناج , سیب زمینی و یا مارمالاد و میوه هم قرار دهید

    مواد لازم:

    آرد 2 استکان بزرگ

    شیرولرم 130 میلی لیتر ( ا استکان کوچک)

    کره 40 گرم در دمای محیط نرم شود( 1 قاشق)

    مایه خمیر 7.5 گرم ( نصف پاکت)

    مواد داخلی:

    پیاز 1 عدد مکعبی خرد شده

    هویج رنده شده 1 عدد

    قارچ 1 لیوان یا کنسرو قارچ 1 لیوان

    گوشت چرخ شده 250-300 گرم

    کره 1 قاشق مربا

    نمک و فلفل سیاه

    پاپریکا

    تخم مرغ 1عدد



    رویه:

    زرده تخم مرغ

    کنجد

    cfe5fb10fcb3a4ae59bee7eb3147626b.jpg

    طرز تهیه :

    مایه خمیر و آب ولرم را را با هم مخلوط کرده و می گذاریم 5-10 دقیقه بماند. سپس به مایه خمیر آماده شده تخم مرغ و کره ریخته و خوب مخلوط می کنیم یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم

    مواد د اخلی:

    پیاز و هویج را در کره تفت می دهیم و کنار می گذاریم در همان تابه قارچها را ریخته تا آبش را بکشد سپس روی هویجها می ریزیم سپس گوشت چرخ شده را تفت می دهیم و نمک و ادویه جات را ریخته سپس داخل گوشت چرخ کرده موادی که تفت داده بودیم می ریزیم و تخم مرغ را هم اضافه می کنیم خوب مخلوط می کنیم. خمیر را دو قسمت کرده و باز میکنیم و با دهانه لیوان قالب می زنیم از نصف خمیر برای رویش هم استفاده میکنیم و سط خمیر دوم را قالب کوچک زده به خمیر اولی از مواد داخلی گذاشته و خمیر دومی را روی آن قرار می دهیم

    کناره های خمیر را با چنگال می بندیم رویش زرده تخم مرغ مالیده وکمی کنجد می زنیم.