هم خوردنش انسان را به اشتها می آورد و هم درست کردن آن خوشانید است.از این مقداز 14-15 عدد بدست می آید ومیتوانید داخل آن را به دلخواه خودتان مواددیگر از قبیل اسفناج , سیب زمینی و یا مارمالاد و میوه هم قرار دهید مواد لازم: آرد 2 استکان بزرگ شیرولرم 130 میلی لیتر ( ا استکان کوچک) کره 40 گرم در دمای محیط نرم شود( 1 قاشق) مایه خمیر 7.5 گرم ( نصف پاکت) مواد داخلی: پیاز 1 عدد مکعبی خرد شده هویج رنده شده 1 عدد قارچ 1 لیوان یا کنسرو قارچ 1 لیوان گوشت چرخ شده 250-300 گرم کره 1 قاشق مربا نمک و فلفل سیاه پاپریکا تخم مرغ 1عدد رویه: زرده تخم مرغ کنجد طرز تهیه : مایه خمیر و آب ولرم را را با هم مخلوط کرده و می گذاریم 5-10 دقیقه بماند. سپس به مایه خمیر آماده شده تخم مرغ و کره ریخته و خوب مخلوط می کنیم یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم مواد د اخلی: پیاز و هویج را در کره تفت می دهیم و کنار می گذاریم در همان تابه قارچها را ریخته تا آبش را بکشد سپس روی هویجها می ریزیم سپس گوشت چرخ شده را تفت می دهیم و نمک و ادویه جات را ریخته سپس داخل گوشت چرخ کرده موادی که تفت داده بودیم می ریزیم و تخم مرغ را هم اضافه می کنیم خوب مخلوط می کنیم. خمیر را دو قسمت کرده و باز میکنیم و با دهانه لیوان قالب می زنیم از نصف خمیر برای رویش هم استفاده میکنیم و سط خمیر دوم را قالب کوچک زده به خمیر اولی از مواد داخلی گذاشته و خمیر دومی را روی آن قرار می دهیم کناره های خمیر را با چنگال می بندیم رویش زرده تخم مرغ مالیده وکمی کنجد می زنیم.