طرز تهیه اردور دلمه قارچ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo796.jpg



    مواد لازم:



    گوجه‌فرنگي

    چهار عدد

    نمك و فلفل

    به ميزان لازم

    خرده نان جو

    2/3 پيمانه

    پياز خردشده

    يك عدد

    سير خردشده

    سه حبه

    قارچ خردشده

    يك پيمانه

    جعفري

    يك قاشق سوپخوري

    بادام نصف‌شده

    هشت عدد

    زيتون

    هشت عدد

    پنير پيتزا

    15 گرم




    طرز تهيه:



    ابتدا سر گوجه‌فرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد. خرده نان‌ها را با پياز، گوشت گوجه‌فرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجه‌فرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجه‌فرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كمي قهوه‌اي شود هر گوجه‌ فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.