ران مرغ بریان با برنج

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    ea6ce4f78c2a437a7a29d25dffd4c093.jpg

    این بار مرغ پلو را با شیوه جدید و در فر درست کنید و مطمئن باشید این نوع طبخ خوشمزه تر خواهد بود

    مواد لازم:

    برنج 1 لیوان

    ران مرغ 4 عدد

    گوجه فرنگی متوسط 1عدد

    کره 1 قاشق

    آب مرغ 1.5-2 لیوان

    5e504860adfecef0bcb7a605f54664e1.jpg

    2d1b033b61840b23402c703793827108.jpg

    9ea69f4d497985f3fa6f74560b0aa90a.jpg

    8e52f524d4c13a9d8e4898190a21d801.jpg

    طرز تهیه:



    در یک قابلمه متوسط ران های مرغ را قرار داده و آب به اندازه ای بریزید که روی مرغها بایستد و کمی نمک می ریزیم رانهای مرغ را بپزید. در یک تابه 1 قاشق کره ریخته وقتی ذوب شد پیاز ریز خرد شده را ریخته یک دقیقه تفت می دهیم سپس برنج شسته ریخته دو دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی رنده شده و نمک می ریزیم . سه تا چهار بار هم میزنیم. رانهای مرغ پخته را می گذاریم سرد شود میتوانید پوست آنها را دربیاورید. مخلوط برنج را در یک ظرف فر چرب شده ریخته و در چهار طرف آن جا باز کرده و ران های مرغ را قرار می دهیم روی رانها کره می مالیم روی برنج آب مرغ می دهیم و با قاشق هم می زنیم . در فر 190 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا وقتی برنجها آبش را بکشد می گذاریم بماند وقتی پخت یک بار هم زده و 10-15 دقیقه داخل فر دم بکشد و گرم سرو می کنیم
    254ec7c8b289f286d90f3e72ec2f6fe2.jpg
    aca9a67c0264d4a357173b33eb1d5b03.jpg
    cb9683ae45d1cf3363f28d3234286322.jpg
    86b6f5d4b1953f99b0a040cb2e568da8.jpg
    7bd4f26ee18b2c935fd834e68c636050.jpg