دسر رشته خطایی متفاوت را در ادامه مطلب بیاموزید این یک دسر ی است که در کرم آن از نشاسته و آرد برنج استفاده شده است رشته خطایی 250 گرم شکر نصف لیوان گردو نصف لیوان روغن مایع 1 قاشق کرم: نشاسته 2 قاشق آرد برنج 2 قاشق زرده تخم مرغ 2 عدد شیر 4 لیوان شکر 1 لیوان میانه: مربای آلبالو رویه: مربای گیلاس طرز تهیه : کرم:در قابلمه نشاسته, آرد برنج, زرده تخم مرغ, شیر و شکر ریخته و در حرارت متوسط مرتب هم میزنیم تا قوام بیاید. در یک تابه متوسط روغن مایع ریخته رشته خطایی, شکر,, گردو راریخته و در حرات متوسط هم میزنیم. در کاسه یک قاشق رشته خطایی 1 ملاقه کرم 1 قاشق مربای آلبالو و با مربای گیلاس تزیین می کنیم در یخچال بمدت 2ساعت قرار می دهیم