این شیرینی مواد لازم کمی دارد و در مدت خیلی کوتاهی اماده می شود و شکل و ظاهرش هم خوبست این شیرینی محصول کشور ترکیه است که شیوه درست کردن آن را آموزش می دهیم مواد لازم: روغن جامد یا کره 250 گرم شکر 1 لیوان زرده تخم مرغ 1 عدد( سفیده برای رویش) بکینگ پودر 1 پاکت آرد به میزان لازم: رویه: سفید تخم مرغ: فندق- گردو کوبیده شده پودر قند طرز تهیه : کره یا روغن در دمای محیط نرم شود سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده خوب هم می زنیم سپس شکر, بکینگ پودر و آرد را ریخته و خوب ورز می دهیم تا بدست نچسبد سپس از خمیر تکه های کوچک برداشته در دست گرد کرده اول در سفید تخم مرغ غلطانده سپس به مخلوط پودر قند و فندق کوبیده می غلطانیم در سینی فر کاغذ روغنی اندخته شده می چینیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار داده تا رویش طلایی شود