اک مک بالون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    7a627c6ee4461aadafef933b6a23d3bb.jpg

    خمیر این نان از خمیرهای دیگر بسیار بهتر و متفاوت تر است من این خمیر را از سایت ترکیه یاد گرفته و حتی دو روز در یخچال نگهداری کردم و همانطور نرم و لطیف مانده بود.

    آرد 6 لیوان ( شاید بیشتر از آن هم لازم شود)

    شیر ولرم 1 لیوان

    شیر ولرم 1.5 لیوان

    آب ولرم 1.5 لیوان

    مایه خمیر فوری نصف پاکت

    روغن مایع 1 استکان

    تخم مرغ 1 عدد

    شکر 2 قاشق مربا

    نمک 1 قاشق چای

    طرز تهیه :

    در آب مایه خمیر و شکر را حل میکنیم . مواد دزگر را اضافه کرده خمیر نرمی بدست می آید در یخچال به مدت حداقل 5 ساعت قرار می دهیم این خمیر هم برای اک مک ( نان مخصوص ترکیه ) و هم برای پیتزا استفاده می شود. برای درست کردن اک مک به اندازه پرتقال کوچک به قطر 5-6 میلیمتر با وردنه باز می کنیم اول آردپاشی کرده بعدا باز می کنیم رویش زرده تخم مرغ و کنجد می مالیم با این مقدار 8- 10 عدد اک مک بدست می آید در فر قرار می دهیم