خمیر این نان از خمیرهای دیگر بسیار بهتر و متفاوت تر است من این خمیر را از سایت ترکیه یاد گرفته و حتی دو روز در یخچال نگهداری کردم و همانطور نرم و لطیف مانده بود. آرد 6 لیوان ( شاید بیشتر از آن هم لازم شود) شیر ولرم 1 لیوان شیر ولرم 1.5 لیوان آب ولرم 1.5 لیوان مایه خمیر فوری نصف پاکت روغن مایع 1 استکان تخم مرغ 1 عدد شکر 2 قاشق مربا نمک 1 قاشق چای طرز تهیه : در آب مایه خمیر و شکر را حل میکنیم . مواد دزگر را اضافه کرده خمیر نرمی بدست می آید در یخچال به مدت حداقل 5 ساعت قرار می دهیم این خمیر هم برای اک مک ( نان مخصوص ترکیه ) و هم برای پیتزا استفاده می شود. برای درست کردن اک مک به اندازه پرتقال کوچک به قطر 5-6 میلیمتر با وردنه باز می کنیم اول آردپاشی کرده بعدا باز می کنیم رویش زرده تخم مرغ و کنجد می مالیم با این مقدار 8- 10 عدد اک مک بدست می آید در فر قرار می دهیم