پیراشکی پنیر با یوفکای باقلوا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    ec8bfdb01a771c34af438cc28ec4f78b.jpg این پیراشکی شکل و شمایل متفاوتی دارد که در قالب مافین درست شده است

    مواد لازم :

    یوفکای باقلوا 6 عدد

    پنیر سفید 100 گرم

    پنیر پیتزا 50 گرم

    کره نصف قاشق

    جعفری مقداری

    d3163b21c28b5e1c4b119c4186989ae9.jpg

    e5968edf0229053decca6c19196e0083.jpg

    5f062a92a79e4c1df8398db343d1d3bc.jpg

    e94aa16c40e0179e9c84b8c0778e3418.jpg

    1976e310e2a3a7279ca3f965897c330d.jpg

    طرز تهیه :

    در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا را ریخته و رویش جعفری ریز خرد شده می ریزیم. در یک تابه کوچک نصف قاشق کره ریخته و ذوب می کنیم سپس دو عدد یوفکا را روی هم گذاشته مانند تصویر به 4 قسمت برش میدهیم یوفکا را در قالب مافین گذاشته خیلی کم کره مالیده دوباره رویش یک یوفکا گذاشته و از مخلوط پنیر می ریزیم کناره ها رویش برگردانده و بقیه را هم همینطور درست می کنم رویش خیلی کم کره مالیده در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار داده تا رویش طلایی شود

    b3044b76a9bef096d5283fbd2c8b350a.jpg

    36ea720b2a8be1be4ba079087fceb06c.jpg

    a6c978db6e37d0ee4230f4b33d0a7865.jpg

    f814bf6f1bda0c68912b3a0ea9da9a41.jpg

    76742d572ddee12309254e4aab2a5772.jpg