این پیراشکی شکل و شمایل متفاوتی دارد که در قالب مافین درست شده است مواد لازم : یوفکای باقلوا 6 عدد پنیر سفید 100 گرم پنیر پیتزا 50 گرم کره نصف قاشق جعفری مقداری طرز تهیه : در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا را ریخته و رویش جعفری ریز خرد شده می ریزیم. در یک تابه کوچک نصف قاشق کره ریخته و ذوب می کنیم سپس دو عدد یوفکا را روی هم گذاشته مانند تصویر به 4 قسمت برش میدهیم یوفکا را در قالب مافین گذاشته خیلی کم کره مالیده دوباره رویش یک یوفکا گذاشته و از مخلوط پنیر می ریزیم کناره ها رویش برگردانده و بقیه را هم همینطور درست می کنم رویش خیلی کم کره مالیده در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار داده تا رویش طلایی شود