شیرینی اسکوپ بستنی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    7a39e9cebac6b1f67fdf89ef1e835e0b.jpg شیرینی که در ادامه آموزش آن را خواهید خواند جزو شیرینی های یک تخم مرغی است و ظاهر متفاوتی دارد آن با استفاده از قاشق بستنی در سینی فر گذاشته می شود که شکل ساده و یکتواختی دارد

    مواد لازم:

    روغن مایع 1 استکان

    کره یا روغن جامد 150 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    شکر 1 لیوان

    نشاسته گندم 1 لیوان

    ارد 2.5-3 لیوان

    وانیل 1 پاکت( 10 گرم)

    بکینگ پودر 1 پاکت(10 گرم)

    شکلات نصف لیوان

    aacedda0e870fc7d8258d6cf4d9d2721.jpg

    طرز تهیه :

    در ظرفی آرد و نصف کره یا روغن راریخته خوب به خورد هم می دهیم. روش روغن مایع, تخم مرغ, شکر, نشاسته, وانیل و بکینگ پودر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم سپسبقیه آرد را کم کم ریخته و ورز می دهیم تا خمیرشود سپس شکلات را ریخته و دوباره ورز می دهیم . این خمیر را نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با اسکوپ ( قاشق بستنی) از خمیر برداشته و در سینی فر با فاصله می چینیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقه قرار می دهیم