شیرینی که در ادامه آموزش آن را خواهید خواند جزو شیرینی های یک تخم مرغی است و ظاهر متفاوتی دارد آن با استفاده از قاشق بستنی در سینی فر گذاشته می شود که شکل ساده و یکتواختی دارد مواد لازم: روغن مایع 1 استکان کره یا روغن جامد 150 گرم تخم مرغ 1 عدد شکر 1 لیوان نشاسته گندم 1 لیوان ارد 2.5-3 لیوان وانیل 1 پاکت( 10 گرم) بکینگ پودر 1 پاکت(10 گرم) شکلات نصف لیوان طرز تهیه : در ظرفی آرد و نصف کره یا روغن راریخته خوب به خورد هم می دهیم. روش روغن مایع, تخم مرغ, شکر, نشاسته, وانیل و بکینگ پودر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم سپسبقیه آرد را کم کم ریخته و ورز می دهیم تا خمیرشود سپس شکلات را ریخته و دوباره ورز می دهیم . این خمیر را نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با اسکوپ ( قاشق بستنی) از خمیر برداشته و در سینی فر با فاصله می چینیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقه قرار می دهیم