این نان در کشور آمریکا بسیار پرطرفدار است و آنرا در صبحانه می خورند. این سیمیت از سیمیت کشور ترکیه کمی متفاوت است مهمتر از همه این است که این نان خمیر مایه خیلی کمی دارد و باید در فر خیلی داغ پخته شود. میتوانید آن را برش داده و لای آن هر چه که دوست داشته باشید قرار دهید مواد لازم: آرد 3 و 1/4 لیوان نمک 3/4 قاشق مربا دوشاب 1 قاشق مربا خوری سرپر مایه خمیر نصف قاشق مربا آب 1 لیوان جوشاندن: آب 2 لیتر 1 قاشق مربا جوش شیرین در داخل سینی: آرد ذرت 3-4 قاشق رویه: کنجد 1 قاشق طرز تهیه : آردد, نمک, دوشاب, مایه خمیر را در یک کاسه ریخته. سپس آب با دمای معمولی را ریخته و هم میزنیم 8-10 دقیقه ورز می دهیم باید خمیر بدست نچسبد. خمیر را به 9 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و چونه گیری می کنیم در سینی فر چرب شده می چینیم رویش کاغذ محافظ کشیده 20 دقیقه استراحت کند سپس شکل سیمیت داده سپس با فاصله در سینی می چینیم دوباره رویش رابا کاغذ محافظ پوشانده و 45 دقیقه دیگر در جای معمولی قرار می دهیم. آب را جوشانده و داخلش جوش شیرین می ریزیم و خمیرهارا داخل این آب می ریزیم و هر طرفش را یکی دو دقیقه می پزیم خمیرهای پخته را با کفگیر از قابلمه خارج کرده ودر سینی فر آرد ذرت ریخته شده می چینیم رویش کنجد یا سیاه دانه می ریزیم در فر 250 درجه از قبل گرم شده 12-15 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلایی شود می پزیم