نان سیمیت آمریکایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    3997f0c6e1e4ff014f523eb626e4307d.jpg

    این نان در کشور آمریکا بسیار پرطرفدار است و آنرا در صبحانه می خورند. این سیمیت از سیمیت کشور ترکیه کمی متفاوت است مهمتر از همه این است که این نان خمیر مایه خیلی کمی دارد و باید در فر خیلی داغ پخته شود. میتوانید آن را برش داده و لای آن هر چه که دوست داشته باشید قرار دهید

    مواد لازم:

    آرد 3 و 1/4 لیوان

    نمک 3/4 قاشق مربا

    دوشاب 1 قاشق مربا خوری سرپر

    مایه خمیر نصف قاشق مربا

    آب 1 لیوان

    جوشاندن:

    آب 2 لیتر

    1 قاشق مربا جوش شیرین

    در داخل سینی:

    آرد ذرت 3-4 قاشق

    رویه:

    کنجد 1 قاشق

    50db4742ee7d7442c76ed48554a00e4c.jpg

    59db6c337daee3e82e5885dc5ed40d68.jpg

    ba4a76d4d8cfbf3efb6dd8935f18a554.jpg

    e28f0605f766e247b47b470758bf7f77.jpg

    طرز تهیه :

    آردد, نمک, دوشاب, مایه خمیر را در یک کاسه ریخته. سپس آب با دمای معمولی را ریخته و هم میزنیم 8-10 دقیقه ورز می دهیم باید خمیر بدست نچسبد. خمیر را به 9 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و چونه گیری می کنیم در سینی فر چرب شده می چینیم رویش کاغذ محافظ کشیده 20 دقیقه استراحت کند سپس شکل سیمیت داده سپس با فاصله در سینی می چینیم دوباره رویش رابا کاغذ محافظ پوشانده و 45 دقیقه دیگر در جای معمولی قرار می دهیم.

    آب را جوشانده و داخلش جوش شیرین می ریزیم و خمیرهارا داخل این آب می ریزیم و هر طرفش را یکی دو دقیقه می پزیم خمیرهای پخته را با کفگیر از قابلمه خارج کرده ودر سینی فر آرد ذرت ریخته شده می چینیم رویش کنجد یا سیاه دانه می ریزیم در فر 250 درجه از قبل گرم شده 12-15 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلایی شود می پزیم