همانطوریکه می دانید اک مک از نان های معروف ترکیه است که امروزه در ایران هم این نان درست می شود اکنون طرز تهیه اک مک به شیوه روستایی را آموزش می دهیم مواد لازم: مایه خمیر 1 پاکت نمک 1 قاشق چای( تا 1 قاشق مربا می توانید اضافه کنید) روغن مایع نصف استکان آرد 1 کیلو شکر 2 قاشق مربا شیر ولرم 1 لیوان آب 4 لیوان همه مواد را با هم مخلوط کرده و قوام آن کمی سفت تر از مایه کیک است قوام آن طوری است که به دست می چسبد رویش را پوشانده یک ساعت و نیم می گذاریم استراحت کند در سینی فر چرب شده می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم. دستمان را در آرد فرو کرده وروی خمیر را مختصری درست می کنیم 20-25 دقیقه در فر گذاشته سپس حرارت فر را به 200 درجه می آوریم 10-15 دقیقه هم می پزیم رویش را پوشانده وقتی سرد شد از طولش نصف کرده و برش می دهیم