اک مک روستایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f6c54652b5fa7af73dae2e5957265182.jpg

    همانطوریکه می دانید اک مک از نان های معروف ترکیه است که امروزه در ایران هم این نان درست می شود اکنون طرز تهیه اک مک به شیوه روستایی را آموزش می دهیم

    مواد لازم:

    مایه خمیر 1 پاکت

    نمک 1 قاشق چای( تا 1 قاشق مربا می توانید اضافه کنید)

    روغن مایع نصف استکان

    آرد 1 کیلو

    شکر 2 قاشق مربا

    شیر ولرم 1 لیوان

    آب 4 لیوان

    06e85ebd951c468c1c93b99e15c6962f.jpg

    همه مواد را با هم مخلوط کرده و قوام آن کمی سفت تر از مایه کیک است قوام آن طوری است که به دست می چسبد رویش را پوشانده یک ساعت و نیم می گذاریم استراحت کند در سینی فر چرب شده می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم. دستمان را در آرد فرو کرده وروی خمیر را مختصری درست می کنیم 20-25 دقیقه در فر گذاشته سپس حرارت فر را به 200 درجه می آوریم 10-15 دقیقه هم می پزیم رویش را پوشانده وقتی سرد شد از طولش نصف کرده و برش می دهیم