ما سعی می کنیم با میوه های فصل آموزش دسر و شیرینی داشته باشیم و اکنون از میوه های این فصل که بسیار پرطرفدار است توت فرنگی را انتخاب کردیم چون توت فرنگی هم ظاهر زیبایی دارد و هم خوشمزه است علاوه بر ظاهر و طعم خوب دارای ویتامین ث زیادی است و به علت آنتی اکسیدان فراوان در آن از سرطان پیشگیری میکند و برای تقویت قلب و کاهش کلسترول بسیار خوب است و چون دارای آب فراوان و فیبر است کم کالری است و این میوه جزو میوه های رژیمی این فصل است در این تارت ما ترجیح دادیم از شکر استفاده نکنیم بجای شکر از عسل استفاده کردیم و بجای آرد سفید هم از آرد گندم کامل استفاده کردیم طرز تهیه : آرد گندم کامل 2 لیوان تخم مرغ 2 عدد کره سرد 150 گرم عسل 1/4 لیوان آب سرد 3 قاشق کرم: شیر کم چرب 500 میلی لیتر نشاسته ذرت 2 قاشق آرد ارگانیک 2 قاشق زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1 قاشق چای عسل 4 قاشق کره 1 قاشق مربا رویه : توت فرنگی 500-600 گرم خمیر تارت: آرد و تخم مرغ , کره مکعبی خرد شده سرد,عسل و آب سرد را می ریزیم و سریع مواد را مخلوط میکنیم دقت کنید آب و کره حتما باید سرد باشند خمیر را در نایلون قرار داده و یک ساعت در یخچال می گذاریم. سپس از یخچال در آورده و به اندازه قالب تارت باز می کنیم برای راحتی کار می توانیم خمیر را لای دو نایلون بازکنید خمیر باز شده را در قالب تارت جای داده و کناره های آن را صاف می کنیم روی خمیر را با چنگال از چند جا سوراخ می کنیم در فر 175 درجه از قبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم تا مختصر طلایی شود سپس از فر دراورده و می گذاریم سرد شود کرم: شیر, نشاسته ذرت, آرد و زرده تخم مرغ را در یک قابلمه ریخته و در حرارت متوسط سریع هم میزنیم تا بپزد وقتی جوشید وانیل و کره را می ریزیم و از حرارت بر می داریم کرم را گاها هم می زنیم تا سرد شود وقتی ولرم شد عسل را ریخته با میکسر دو دقیقه هم میزنیم حالا این کرم را روی خمیر سردشده می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم توت فرنگی های تمیز کرده را نصف کرده و روی تارت می چینیم