چگونه بادمجان را در فر کبابی کنیم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    e22509a3083233d0cdd7625d4d6ae425.jpg معمولا بیشتر افراد از کنسرو بادمجان کبابی استفاده می کنند ولی همانطوریکه می دانید بادمجان کبابی خانگی خیلی بهتر و سالمتر از کنسرو است بخاطر همین آموزش خانگی آن را به شکل تصویری و گام به گام در داخل فر آموزش می دهیم

    مواد لازم:

    بادمجان

    8afa3e0159ea53fe049a9246896d49b4.jpg

    9b7cdcc66d051f2ca8dd31afcf0046ac.jpg

    b101ff9c71ad8d45aeed9ef981fb78c7.jpg

    a1246a97789f99c5d5b61463055a5779.jpg

    طرز تهیه:

    بادمجها را شسته و خوب خشک می کنیم و با چاقو چند جای آن را سوراخ می کنیم سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بادمجانها را می چینیم در فر 200 درجه قرار می دهیم و بمدت 30-35 دقیقه قرار می دهیم و در این مدت گاها آن را زیر رو رو میکنیم باید همه جای بادمجانها برشته شود از فر در آورده و می گذاریم ولرم شود سپس پوستش را جدا می کنیم و ریز خرد می کنیم در سالادها و سوپ ها استفاده می کنیم این را می شود روی اجاق هم کبابی کرد ولی بهترین آن روی منقل است




    f94e10d5299a9c93da38a6077758bdf2.jpg

    ad45194d7125aacbad02c75eb68add52.jpg
    e22509a3083233d0cdd7625d4d6ae425.jpg