کسانی که ذرت تند دوست دارند می توانند این رسپی را بخوانند عصرانه بسیار دلچسبی است برای آموزش این رسپی در ادامه مطلب با ما همراه باشید مواد لازم : شیر بلال تازه 2 عدد کره 1 قاشق پاپریکا 1 قاشق سس تند 1 قاشق مربا فلفل سیاه نمک طرز تهیه : بلال ها را دانه دانه کرده در یک قابلمه ریخته رویش آب ریخته تا اندازه ای که یک انگشت بالاتر از بلالها باشد و ملایم می پزیم وقتی بلال ها پخت آنها را از صافی رد کرده تا آب آن برود. در یک ظرف 1 قاشق کره ریخته رویش 1 قاشق پاپریکا ریخته و مقداری سس تند می ریزیم نمک و فلفل ریخته و در اخر بلالهای پخته را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم و در لیوانها می ریزیم وقتی ولرم شد آماده سرو کردن است