ذرت تند لیوانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    04977cee212972a4e3e3bfb5ddcc31d2.jpg



    کسانی که ذرت تند دوست دارند می توانند این رسپی را بخوانند عصرانه بسیار دلچسبی است برای آموزش این رسپی در ادامه مطلب با ما همراه باشید

    مواد لازم :

    شیر بلال تازه 2 عدد

    کره 1 قاشق

    پاپریکا 1 قاشق

    سس تند 1 قاشق مربا

    فلفل سیاه

    نمک

    7774d540f781bc7c741d2344e0add57d.jpg

    46949483f090f3b71c6e91ee4cfbf364.jpg

    413757235fdcb2f4b40826a5ad9bed5a.jpg

    e404f69fea3b64b6acf090e38c27a885.jpg

    ea3819c5ad52870abd968630961ec44d.jpg



    طرز تهیه :

    بلال ها را دانه دانه کرده در یک قابلمه ریخته رویش آب ریخته تا اندازه ای که یک انگشت بالاتر از بلالها باشد و ملایم می پزیم وقتی بلال ها پخت آنها را از صافی رد کرده تا آب آن برود. در یک ظرف 1 قاشق کره ریخته رویش 1 قاشق پاپریکا ریخته و مقداری سس تند می ریزیم نمک و فلفل ریخته و در اخر بلالهای پخته را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم و در لیوانها می ریزیم وقتی ولرم شد آماده سرو کردن است

    ec25af58d65199adf0c532fbe7127859.jpg

    ccb209b1c0dc098a0b361d4bad14b9f8.jpg
    708ddc15d6a2dac4afeeb43ef1507fc9.jpg
    018bc8dce68409bbbbe872c0e5fd76a4.jpg