پلو با گوشت و یوفکا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    e2c5fc80bda2d4ab22cb7e14540e64bb.jpg



    این غذا بسیار متفاوت از غذاهایی که آموزش دادیم است چون هم برنج دارد و هم خمیر در حقیقت برنج داخل خمیر است اکنون ببینیم این غذا چگونه درست می شود

    گوشت 500 گرم

    بادمجان 2عدد

    یوفکا 2 عدد

    قارچ 1 بسته

    پیاز 1 عدد

    روغن زیتون – کره- نمک – فلفل سیاه

    برای پلو:

    4 لیوان برنج

    کره 2 قاشق

    نمک و آب

    8af0d49c0c9c5fca589a254e0c6dd1ce.jpg
    طرز تهیه :

    گوشت ها را خرد کرده و در روغن زیتون تفت می دهیم وقتی گوشت آبش را داد و سپس کشید پیاز را تفت داده و سپس و قارچ را ریخته تا کمی تفت داده شود وقتی قارچ هم آب داد سپس آب کشید نمک و فلفل ریخته و از حرارت برمی داریم

    برای پلو برنج را شسته و با روغن مایع کمی تفت میدهیم وکره هم میریزیم و به تفت دادن ادامه میدهیم آب جوش ریخته و دربش را گذاشته در حرارت کم بپزد

    حالا بادمجانها را راه راه پوست کنده و سرخ می کنیم . در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و چرب می کنیم یوفکاها را پهن میکنیم از مواد گوشتی کمی ریخته بقیه بادمجان و گوشت را به داخل پلو مخلوط میکنیم سپس پلو را ریخته و کناره های یوفکا را به بالا آورده و می بندیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا روی یوفکاها طلایی شود وقتی پخت در سینی دیگر بر می گردانیم کاغذ روغنی را برداشته و طرف دیگر را هم سرخ می کنیم وقتی کامل پخت در ظرف می گذاریم و سرو می کنیم