چگونه در تابه کیک پرتقالی درست کنیم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    5e04075b41d27449eb5a7125fcf782a0.jpg

    در بخش های قبلی طریقه درست کردن کیک در قابلمه را آموزش دادیم این بار طرز تهیه کیک پرتقالی را آموزش می دهیم
    مواد لازم :

    تخم مرغ 2 عدد

    شکر 1 لیوان

    روغن زیتون 1 فنجان

    آب پرتقال 1 لیوان کوچک

    رنده پوست پرتقال 1 قاشق مربا

    زردچوبه 1 قاشق چای

    بکینگ پودر 1 قاشق چای

    جوش 1 قاشق چای

    وانیل 1 قاشق مربا

    آرد 1 لیوان سرپر

    پودر قند برای رویش



    طرز تهیه :

    شکر و تخم مرغ ها را ریخته خوب با میکسر هم میزنیم وبقیه مواد را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم در یک تابه تفلون چرب شده و ارد پاشی شده مایع را ریخته در شعله کم بمدت 40-45 دقیقه می پزیم . در ظرف برگردانده رویش پودر قند می پاشیم