کره بادام زمینی بسیار پر طرفدار است و با مارک های متفاوت بسته بندی شده است اما سایت دکتر سلام برایتان روش خانگی آن را آموزش میدهد چون انچه که در فروشگاه ها بصورت آماده بفروش می رسد شکر و روغن زیادی دارد برای ما هیچ چیز سخت نیست روش ساده آن را آموزش میدهیم بخاطر سلامتی خود فقط 20 دقیقه وقت بگذارید د برای صبحانه آخر هفته از آن استفاده کنید مواد لازم : بادام زمینی خام 500 گرم عسل 30 گرم (2-3 قاشق مربا خوری) طرز تهیه : فر را با درجه 180 سانتیگراد گرم کنید. بادام زمینی ها را در سینی فر گذاشته و بمدت 8- 12 دقیقه در فر قرار می دهید سینی را از فر خارج کرده و می گذاریم سرد شود پوست بادام زمینی ها را بادست تمیز میکنیم داخل خرد کن ریخته و 3 دقیقه هم میزنیم سپس عسل ریخته سپس 2 دقیقه دیگر هم میزنیم تا کرم مانند شود در یک شیشه ریخته در یخچال 1-2 ماه قابل نگهداری است اما یک ماه نمی ماند چون خیلی لذیذ است