کره بادام زمینی خانگی 537 کیلو کالری در هر 100 گرم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    72d9da4a4a774fc6e1c1a224fcbfd513.jpg

    کره بادام زمینی بسیار پر طرفدار است و با مارک های متفاوت بسته بندی شده است اما سایت دکتر سلام برایتان روش خانگی آن را آموزش میدهد چون انچه که در فروشگاه ها بصورت آماده بفروش می رسد شکر و روغن زیادی دارد برای ما هیچ چیز سخت نیست روش ساده آن را آموزش میدهیم بخاطر سلامتی خود فقط 20 دقیقه وقت بگذارید د برای صبحانه آخر هفته از آن استفاده کنید

    مواد لازم :

    بادام زمینی خام 500 گرم

    عسل 30 گرم (2-3 قاشق مربا خوری)

    d7c38caf445c06136f2938b456cbf3ec.jpg

    طرز تهیه :

    فر را با درجه 180 سانتیگراد گرم کنید. بادام زمینی ها را در سینی فر گذاشته و بمدت 8- 12 دقیقه در فر قرار می دهید سینی را از فر خارج کرده و می گذاریم سرد شود پوست بادام زمینی ها را بادست تمیز میکنیم داخل خرد کن ریخته و 3 دقیقه هم میزنیم سپس عسل ریخته سپس 2 دقیقه دیگر هم میزنیم تا کرم مانند شود در یک شیشه ریخته در یخچال 1-2 ماه قابل نگهداری است اما یک ماه نمی ماند چون خیلی لذیذ است