کیک پرتقالی با آرد برنج

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    8e249c06ca0c1dccc09a3da7331e7b1c.jpg

    آموزش کیک متفاوت را در ادامه مطلب سایت دکتر سلام بخوانید این کیک 4 تخم مرغی است و در ترکیب آن آرد برنج وجود دارد و با طعم پرتقال و کاکائو است

    مواد لازم :

    تخم مرغ 4 عدد

    شکر 1 لیوان

    روغن مایع 1 لیوان

    آب پرتقال 1 استکان ( بجای آب پرتقال شیر هم می شود استفاده کرد)

    رنده پوست پرتقال 1 عدد

    ارد برنج 1 لیوان

    ارد 1-1.5 لیوان

    کاکائو 2 قاشق

    وانیل 2 پاکت

    بکینگ پودر 1 پاکت

    طرز تهیه:

    در یک کاسه تخم مرغ ها , شکر ریخته و با میکشر هم میزنیم همه مواد بجز کاکائو را ریخته و هم میزنیم در یک قالب چرب شده نصف مواد را ریخته و بقیه را با کاکائو مخلوط میکنیم هم میزنیم با قاشق روی مایه سفید از مایه کاکائویی می ریزیم در فر 150 درجه از قبل گرم شده بمدت 45 دقیقه قرار می دهیم وقتی سرشد برش داده سرو می کنیم