مواد لازم : تخم مرغ سه عدد کره 100 گرم شكر يك پيمانه آرد دو پيمانه شیر يك پيمانه بيكينگپودر دو قاشق چايخوري آب پرتقال دو قاشق سوپخوري پودرنسكافه دو قاشق چايخوري گردوي خردشده نصف پيمانه كشمش در صورت تمايل به ميزان لازم طرز تهيه : همه مواد بجز كشمش و گردو را در ظرف همزن ريخته ابتدا با دور كُند سپس با دور ملايم بزنيد تا تغيير رنگ دهد و يكدست شود. آنگاه كشمش و گردو را اضافه كرده و با هم مخلوط كنيد. اين كيك را درون قالب ( ميتوانيد هم از قالب كامل و هم از قالبهاي تكي استفاده كنيد) بريزيد و در فر 180 درجه سانتيگراد به مدت، 20 تا 25 دقيقه بپزيد.