آموزش کوکی با اصول قنادی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    b6918d1680f75cf5992f7986c3afc53c.jpg

    این کوکی را درخانه با اصول قنادی درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

    مواد لازم :

    کره نرم شده 125 گرم

    نشاسته 3 قاشق

    شکر 3.5 قاشق

    وانیل نصف پاکت

    آرد 1.5 لیوان

    رویه :

    پودر قند

    e83df6a95b81d3df96098aab1027c2ed.jpg

    d06f8742e356348f54f54b0a6e913e7f.jpg

    4932112b7242795b1861af045cd3de7f.jpg

    a6f4f76c7090ad6121914a987a89c452.jpg

    c616e5e1044fa262f0ea5e89fbea0cf0.jpg

    طرز تهیه :

    در یک کاسه کره ,شکر و وانیل ریخته خوب هم میزنیم سپس نشاسته را کم کم می ریزیم و آرد را می ریزیم سپس ورز می دهیم تا خمیری بدست می آید که بدست نچسبد روی خمیر را می پوشانیم 20 دقیقه در یخچال قرار می دهیم سپس خمیر را دو قسمت کرده هر دو قسمت را لوله درست کرده با چنگال رویش شکل داده و با چاقو به اندازه مورد نظر می بریم و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و کنار هم میچینیم در فر 160 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم 20 دقیقه در فر قرار داده تا زمانی که رنگ آن کمی تغییر کند به زمان پخت دقت کنید سپس از فر در آورده و می گذاریم سرد شود رویش پودر قند می ریزیم و سرو می کنیم


    0c40721549475a65778acd357c0d51ff.jpg

    da170cb00c8f2f8f0ab02661d1f62fe3.jpg
    9d4262c62300f4903f46625793cd3919.jpg
    2da29754ff54bc48b15fe87b4deb303c.jpg
    dc6cd23dff39bb955f58c6a172278d94.jpg




    a8d8064f416180192407ae84168ee7ef.jpg

    3d4b5d15595eb4d62b46a8e2d51ff922.jpg