رسپی پنکیک گل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    d4f51972c5696faaf7b1201971a6f81c.jpg

    با کنار هم چیدن این کرپ ها یک بشقاب کرپ به شکل گل خواهید داشت اکنون مواد لازم و طرز تهیه آن را بخوانید

    تخم مرغ 3 عدد

    شیر 1.5 لیوان

    شکر 1 استکان

    وانیل 1 پاکت

    بکینگ پودر 1 پاکت

    کره 3 قاشق

    ارد 8 قاشق

    برای سرو کردن:

    موز 3 عدد

    مایع شکلات

    پسته

    c5ef24438c291dc4a153c87d61186ba0.jpg

    طرز تهیه :

    در تابه کره را می ریزیم تا ذوب شود و می گذاریم سرد شود. در یک کاسه تخم مرغ ها , شیر, شکر را می ریزیم و با همزن دستی هم می زنیم

    مواد باید کمی سفت تر از مایه کرپ باشد. تابه تفلون را چرب کرده و با ملاقه آرام آرام می ریزیم تا دایره های کوچکی تشکیل شود باید دقت کنیم پنکیک نباید زیاد کلفت شود وقتی پخت رویش حباب حباب می شود طرف دیگر را هم می پزیم دقت کنید که پخت این پنکیک ها باید در حرارت کم باشد از حرارت برداشته دانه دانه در بشقاب گذاشته رویش مایع شکلاتی داده و موزهای خرد شده گذاشته در یک ظرف گرد پنکیک ها را مطابق تصاویر تا کرده کنار هم می چینیم وقتی همه را می چینیم مثل گل می شود رویش پودر پسته می ریزیم و سرو می کنیم