طرز تهیه پتاژ اسفناج

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo785.jpg



    مواد لازم :





    فيله مرغ چرخ شده

    300 گرم

    سیب زمینی پخته شده

    750 گرم

    كرفس پخته

    400 گرم

    اسفناج ریز خرد شده

    400 گرم

    کره

    75 گرم

    آرد

    40 گرم

    پياز پخته

    يك عدد

    آب مرغ

    3 پيمانه

    شير

    دو پيمانه

    خامه

    يك پيمانه

    نمك و فلفل

    به ميزان لازم





    طرز تهيه :



    سيب‌زميني، كرفس و پياز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ريخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فيله مرغ، نمك و فلفل بر روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد.



    در یک ماهیتابه آرد را با کره تفت داده، شير و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد داخل ماهیتابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را درون پتاژ می‌ريزيم. صبر می نماییم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله اجاق را خاموش نموده و پتاژ را سرو می نماییم.