یک پیراشکی بدون گوشت با آموزش تصویری برایتان در ادامه مطلب آورده ایم که توجه شما را به آن جلب می کنیم این پیراشکی با یوفکا آماده می شود مواد لازم : یوفکا 1 عدد قارچ 1 کاسه روغن مایع 1 قاشق کره نصف قاشق ارد نصف قاشق شیر نصف لیوان پنیر پیتزای رنده شده 1 کاسه کوچک روغن مایع سرخکردنی نمک رویه: تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری طرز تهیه : قارچ را تمیز کرده و خوب می شوئیم و نیمه درشت خرد می کنیم . روغن را درتابه ریخته قارچ را در ان تفت می دهیم سپس به قارچ های تفت داده شده کره ریخته ذوب می کنیم سپس آرد را ریخته و کمی تفت می دهیم سپس شیر را کم کم میریزیم و تا وقتی به فقوام بیاید هم میزنیم در اخر نمک می ریزیم هم میزنیم از حرارت بر می داریم .. اکنون یوفکا را باز کرده به 8 قسمت مثلثی شکل برش میدهیم در قسمت پهن هر مثلت از مواد قارچ و سس ریخته ورویش پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم کناره ها را به داخل تا کرده و لوله می کنیم در یک کاسه آب ریخته و سه گوشه پیراشکی ها را در آب فرو می بریم . در یک ظرف زرده تخم مرغ را ریخته خوب هم میزنیم در ظرف دیگر هم آرد سوخاری می ریزیم پیراشکی را اول در زرده تخم مرغ غلطانده سپس آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ می کنیم سپس در حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی ان گرفته شود سپس گرم گرم سرو میکنیم