پیراشکی قارچ با سس بشامل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    0129d8803200b4e72b131bfb95adc6f9.jpg
    یک پیراشکی بدون گوشت با آموزش تصویری برایتان در ادامه مطلب آورده ایم که توجه شما را به آن جلب می کنیم این پیراشکی با یوفکا آماده می شود

    مواد لازم :

    یوفکا 1 عدد

    قارچ 1 کاسه

    روغن مایع 1 قاشق

    کره نصف قاشق

    ارد نصف قاشق

    شیر نصف لیوان

    پنیر پیتزای رنده شده 1 کاسه کوچک

    روغن مایع سرخکردنی

    نمک

    رویه:

    تخم مرغ 1 عدد

    آرد سوخاری



    طرز تهیه :

    قارچ را تمیز کرده و خوب می شوئیم و نیمه درشت خرد می کنیم . روغن را درتابه ریخته قارچ را در ان تفت می دهیم سپس به قارچ های تفت داده شده کره ریخته ذوب می کنیم سپس آرد را ریخته و کمی تفت می دهیم سپس شیر را کم کم میریزیم و تا وقتی به فقوام بیاید هم میزنیم در اخر نمک می ریزیم هم میزنیم از حرارت بر می داریم .. اکنون یوفکا را باز کرده به 8 قسمت مثلثی شکل برش میدهیم در قسمت پهن هر مثلت از مواد قارچ و سس ریخته ورویش پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم کناره ها را به داخل تا کرده و لوله می کنیم در یک کاسه آب ریخته و سه گوشه پیراشکی ها را در آب فرو می بریم . در یک ظرف زرده تخم مرغ را ریخته خوب هم میزنیم در ظرف دیگر هم آرد سوخاری می ریزیم پیراشکی را اول در زرده تخم مرغ غلطانده سپس آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ می کنیم سپس در حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی ان گرفته شود سپس گرم گرم سرو میکنیم

    9540f79d4fb74a36e0f888d6c66121e8.jpg




    f1bd0f56a8ec3fa59e68fffefbf4ec4a.jpg




    a238ea2f89b754f0c8ff9e33c9218035.jpg

    e71c690fddf1dd6e49a18814bb84b8d3.jpg
    c66ddc9d53a6be2ce3292e128c02a2c7.jpg
    64f5014be795e232edc350b719ddbd88.jpg
    a00278d85ba90d3caf64f1393aac17ef.jpg
    7ed6e266602a78a16368ea4944bfe762.jpg
    4ae2aead1a15038ed6e6b36910f24a50.jpg
    9a4e8527a8bf1521bc86235e5e76babc.jpg
    fda569352a47ad3f64ddb956e38f28b2.jpg
    54e395d136135b418f7ac71daba5c338.jpg
    10326606cc9aaf8d9b06789b19830851.jpg

    261b25f23ac99bc5c988d6f11b4a2bbd.jpg