ساندویچ جیب دار ( آموزش تصویری)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    8b7dfa7bc52f7feae3c09940d5e2a637.jpg

    این ساندویچ شکلش بسیار متفاوت تر از ساندویچ های ددیگر است و با این مواد 16 عدد ساندویچ بدست می آید

    مواد لازم:

    آب ولرم نصف لیوان

    شیر ولرم 1 لیوان

    مایه خمیر نصف پاکت

    نمک نصف قاشق چای خوری

    شکر 1 قاشق

    سفیده تخم مرغ 1 عدد

    روغن مایع یک انگشت کمتر از نصف لیوان

    آرد 4.5 لیوان

    کره ذوب شده برای مالیدن وسط خمیر

    رویه :

    زرده تخم مرغ

    7e96724b7e733556575db583093ccab3.jpg



    7f253ad6260fa8f1e41900bb40a00931.jpg

    2993aa053aa2c58249f1663f93df3765.jpg

    d2467371212e6b944618a8ad528a4a81.jpg

    1443d042b8fc93822ddff7c806d2db91.jpg

    64c36a14c9c3dc73f67e54d26b1825f8.jpg

    e39c2c9bbf57c9e7dc744041d554dd33.jpg

    14b3381b4b7b1c8291e29642e19afb26.jpg



    طرز تهیه :

    در یک کاسه 2.5لیوان آرد و مایه خمیر و نمک و شکر را ریخته و هم می زنیم سپس آب ولرم و شیر ولرم و روغن مایع را ریخته دوباره هم می زنیم سپس کم کم آرد را اضافه کرده تا خمیر بدست نچسبد.10 دقیقه میگذاریم استراحت کند سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته وبا وردنه باز کرده رویش کره ذوب شده زده و به شکل هلال ماه می بندیم رویش دوباره کره ریخته وروی هم قرار می دهیم رویش را خیلی آرام فشار می دهیم. در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و می چینیم نیم ساعت صبر کرده سپس رویش زرده تخم مرغ می مالیم. در فر 180 درجه قرار داده تا رویش طلایی شود تقریبا 20-25 دقیقه در فر بماند جاهایی که کره مالیدیم از هم جدا می شود.از فر در اورده میگذاریم ولرم شود قسمتهای وسطی را خیلی آرام باز کرده برشهای گوجه فرنگی و پنیر و جعفری گذاشته و سرو میکنیم

    71bf8c3aaf28aac959b95fa806873b21.jpg

    491eaf73ce7116503ddf1bff2da218e2.jpg

    574fc1bf2b15180c74fe44315c87f522.jpg

    96026301cc457253590799e2051e9192.jpg