بهترین رسپی ماکارونی برای لاغر شدن

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    91913548b865e023f043737788bcbf8d.jpg

    این ماکارونی شیوه درست کردنش آسان است و مواد اصلی آن فقط ماکارونی و سیر نیست بلکه ترگیبات مهم آن این دو ماده غذایی است این رسپی کالری کمی دارد و برای رژیم ها مناسب است
    برای افزودن طعم و چاشنی بیشتر، از دو نوع سیر استفاده کرده ایم: یک بوته سیر کبابی شده و سیر تازه ی خرد شده. این ترکیب عطر تند، گرمی، شیرین و کبابی ایجاد می کند.

    • زمان آماده شدن:۱۰ دقیقه
    • زمان پخت: ۲۰ دقیقه
    • مجموع زمان: ۳۰ دقیقه
    • مناسب برای ۴ نفر
    مواد لازم
    • ۱ بوته سیر کبابی
    • ۲ و یک چهارم فنجان ماکارونی
    • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن هسته ی انگور
    • ۵ حبه سیر ریز خرد شده
    • ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری آرد
    • حدود ۲ پیمانه شیر
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • نصف پیمانه پنیر پارمسان
    • ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری پنیر چدار
    • یک چهارم پیمانه پودر سوخاری

    ارزش غذایی ماکارونی پنیری با سیر
    • مقدار هر وعده: یک چهارم دستور غذایی
    • کالری: ۶۲۷
    • چربی: ۲۳ گرم
    • چربی اشباع: ۳٫۶ گرم
    • کربوهیدرات: ۸۶ گرم
    • قند: ۳ گرم
    • سدیم: ۵۹۰ میلی گرم
    • فیبر: ۸ گرم
    • پروتئین: ۲۲٫۲ گرم

    طرز تهیه ی ماکارونی پنیر با سیر
    ۱- برای این که سیر را کبابی کنید، فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و سر بوته ی سیر را ببرید. روی سیر کمی روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید و به آرامی و نه خیلی محکم، آن را با فویل بپوشانید.

    ۲- سیر را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت (بستگی به اندازه سیر دارد) در فر بپزید. وقتی عطر سیر به مشام برسد، متوجه می شوید که سیر آماده است. سیر را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

    ۳- ماکارونی را در ظرف بزرگ پر از آب جوش و نمک بریزید. آن ها را هم بزنید تا به هم نچسبند و طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید. ماکارونی را آبکش کنید و روی آن حوله ای بگذارید تا رطوبت آن حفظ شود.

    ۴- برای آماده کردن سس، یک ظرف بزرگ را روی حرارت گرم کنید. وقتی ظرف گرم شد، ۴ قاشق غذاخوری روغن و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. سیر را حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

    ۵- بلافاصله ۴ قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید تا بپزد. (اگر در مراحل بعدی پخت متوجه شدید که سس به اندازه ی کافی غلیظ نیست، به آن یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.)

    ۶- شیر را هر بار به مقدار نصف پیمانه اضافه کنید و به خوبی با همزن هم بزنید تا گلوله نشود. به مدت ۲ دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید. (اگر بعداً متوجه شدید که سس خیلی غلیظ است، یک چهارم پیمانه شیر را به آن اضافه کنید).

    ۷- سس را در مخلوط کن بریزید و سیر کبابی را به آن اضافه کنید (بوته سیر را از قسمت پایین آن فشار دهید تا حبه های سیر به آسانی خارج شوند) نمک، فلفل،پارمسان و چدار را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط یکدست و کرمی شود. کمی از آن را بچشید و چاشنی اش را تنظیم کنید.

    ۸- سس را در ظرف روی حرارت بریزید و روی حرارت کم بپزید تا کمی غلیظ شود (حدود ۲ تا ۳ دقیقه).

    ۹- پاستا را به آن اضافه کنید و روی آن پنیر پارمسان و پودر سوخاری بریزید.

    ۱۰- آن را در فر با حرارت بالا و در قسمت بالای فر حدود ۱ تا ۲ دقیقه بپزید تا طلایی، قهوه ای رنگ شود. اما مواظب باشید چون سریع می سوزد.

    ۱۱ -بلافاصله سرو کنید. می توانید روی آن فلفل و پنیر اضافی بریزید.

    ۱۲ -باقی مانده ی غذا هم می تواند تا سه روز در یخچال بماند.