آموزش این قسمت شیر برگز است که مرحله به مرحله همراه با تصاویر آموزش داده شده است خمیر آن مانند کرپ است و کرم مخصوصی دارد که داخلش قرار می دهیم در ادامه با این رسپی بیشتر آشنا شوید مواد لازم: شیر 1 لیوان آرد 1 لیوان تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 1 قاشق شکر 1 قاشق بکینگ پودر 1 قاشق مربا وانیل نصف پاکت نمک خیلی کم کرم: شیر 250 میلی لیتر ارد 1 قاشق نشاسته 1 قاشق شکر 2 قاشق تخم مرغ 1 عدد وانیل نصف پاکت خامه شیر 1 قاشق طرز تهیه : در یک قابلمه شیر ,تخم مرغ , شکر , آرد و نشاسته را ریخته خوب هم میزنیم . قابلمه را در حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا قوام دار شود در آخر وانیل ریخته و خوب هم میزنیم از حرارت برداشته و می گذاریم سرد شود پس از سرد شدن خامه ریخته و هوب هم میزنیم سپس در یخچال گذاشته تا سرد شود اکنون طرز تهیه نان آن را آموزش می دهیم: در یک کاسه تخم مرغ , شیر و روغن مایع را ریخته خوب هم میزنیم آرد و بکینگ پودر را ریخته سپس نمک و شکر می ریزیم خوب هم میزنیم سپس یک تابه متوسط خیلی کم چرب کرده و تابه را درحرارت زیاد گرم می کنیم سپس حرارت را کم میکنیم به اندازه نصف ملاقه از مایع را ریخته وقتی رویش حباب حباب شد و کناره ها جمع شد طرف دیگر را بر می گردانیم 15 ثانیه طرف دیگر را هم سرخ می کنیم وقتی پخت همانطوریکه گرم است رویش خیلی کم عسل می ریزیم و می گذاریم سرد شود سپس کرمی که در یخچال گذاشتیم سرد شود از آن مالیده و میان دو کرپ قرار می دهیم 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم