شکل این کیک کمی متفاوت است و تک نفره است . این خمیر نرمی است بهتر شدن این کیک یک نکته مهم دارد و آن مدت پخت آن است باید خوب کنترل کنید و زمان پخت آن را بدانید باید رویش کمی طلایی شود اگر مدت پخت آن را ندانید و زیاد در فر بماند سفت می شود این کیک مثل نان است هر چقدر بیشتر بماند بیات و سفت می شود از این مقدار 25 عدد کیک بدست می آید مواد لازم برای خمیر: شیر ولرم 1 استکان اب ولرم 1 استکان کره ذوب شده 75 گرم ماست 2 قاشق تخم مرغ 2 عدد شکر 9 قاشق مایه خمیر 1 پاکت آرد 5 لیوان نوتلا برای وسطش پودر قند برای رویش طرز تهیه : در یک کاسه 2 لیوان آرد و 9 قاشق شکر و مایه خمیر راریخته و خوب هم میزنیم سپس آب ولرم و شیر ولرم را می ریزیم. تخم مرغها را ریخته سگس کره ذوب شده و ماست را هم ریخته و با دست هم میزنیم بقیه آرد که 3 لیوان است کم کم اضافه میکنیم خمیری بدست می آید که بدست نمی چسبد خوب ورز می دهیم رویش را پوشانده در جای معمولی که نه سرد و نه گرم باشد بمدت 1 ساعت قرار می دهیم سپس از خمیر تکه هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد می کنیم و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و می چینیم .رویش را ملایم فشار میدهیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود و مدت پخت آن 20-25 دقیقه است سپس از فر در آورده با دستمال تمیز رویش را می پوشانیم تا سرد شود سپس هر یک را از وسط نصف کرده وسطش نوتلا یا کرم شکلاتی بمالید رویش پودر قند می ریزیم و سرو می کنیم