اگر تصمیم دارید کلوچه درست کنید این رسپی را هم امتحان کنید تا کلوچه های یکنواخت نپزید حتما با یک بار تست این کلوچه ها را دوست خواهید داشت بخصوص بچه ها چون تزیین جالبی دارد در ادامه این آموزش را یاد بگیرید یک دسر خیلی خوشمزه و جذاب برای مهمانیها و جشن تولدها که میتوانید به سادگی در خانه درست کنید. به هر جشن و نمایشگاهی که بروید، انواع غذاها را روی چوبهای کوچک خواهید دید. حال میتوانید با کلوچه آلبالو جذابیت غذاهای نمایشگاهها را به خانه بیاورید. تهیه این کلوچهها وقت زیادی نمیبرد. کودکان فوراً همه آنها را میخورند و غافلگیر خواهید شد. کلوچه چوبی آلبالو زمان آمادهسازی مواد اولیه: 20 دقیقه زمان کل: 1 ساعت نتیجه: 16 تا 20 کلوچه چوبی مواد اولیه: • یک قوطی (600 گرم) مربای آلبالو • یک بسته خمیر کلوچه • 20 چوب آبنبات چوبی • یک قاشق غذاخوری آرد برای پاشیدن روی میز کار • یک تخممرغ، زده شده • 3 قاشق غذاخوری شکر خام (شکر قهوهای) طرز تهیه: فر را تا دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید. روی میز آرد پاشیده و خمیر را باز کنید. با استفاده از یک لیوان با قطر 7.5 سانتیمتر یا با قالب کلوچه، حلقههایی را از خمیر جدا کنید. خمیر را روی کاغذ چرب شیرینیپزی یا سینی چرب بگذارید. چوب را روی خمیر و درست در مرکز دایره گذاشته و کمی فشار دهید. نیم قاشق مرباخوری مربا به آن بیافزایید. یک حلقه خمیر دیگر را روی آن گذاشته و با چنگال یا چوب دیگری اطراف آن را فشار دهید تا کاملاً چسبیده و محکم شود. میتوانید خمیر اضافه را جمع کرده و دوباره پهن کنید تا حلقههای بیشتری تهیه کنید. وقتی همه کلوچهها آماده شدند، با یک برس کمی تخممرغ روی آنها مالیده و کمی شکر روی آن بپاشید. به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوهای طلایی درآید داخل فر قرار دهید. کلوچهها را داخل سبد بگذارید تا کاملاً سرد شوند. امیدواریم از تهیه این کلوچه لذت ببرید!