آموزش ترامیسو را به صورت مرحله به مرحله همراه با تصاویر در ادامه مطلب ببینید و آن را به عنوان عصرانه در کنار خانواده بخورید و لذت ببرید مواد لازم : تخم مرغ 2 عدد شیر 1 استکان روغن مایع 1 استکان شکر 1 استکان آرد 2 استکان کاکائو 2 قاشق بکینگ پودر 1 پاکت وانیل 1 پاکت مواد لازم برای خیس کردن شیر 1 استکان آب 1 استکان نسکافه 1 قاشق شکر 1-1.5 قاشق کرم: شیر 2.5 لیوان آرد 2 قاشق زرده تخم مرغ 1 عدد شکر 1 استکان نشاسته گندم1.5 قاشق وانیل کره نصف قاشق پنیر 100 گرم رویه : کاکائو طرز تهیه : در یک کاسه 2 عدد تخم مرغ را ریخته رویش 1 استکان شکر ریخته با همزن 3-4 دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم سپس شیر 1 استکان و روغن مایع 1استکان و آرد 2استکان و کاکائو 2قاشق و 1 پاکت بکینگ پودر و وانیل می ریزیم و با میکسر هم میزنیم . قالب تارت را با کره یا مارگارین چرب کرده و مختصر آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را در آن می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم به مدت 20 دقیقه می پزیم با چوب کبرت پختن یا نپختن آن را کنترل می کنیم وقتی پخت از فر در اورده و می گذاریم سرد شود. در یک قابلمه شیر2.5 لیوان و زرده تخم مرغ 1عدد و نشاسته 1.5 قاشق و ارد 2 قاشق و شکر 1 استکان ریخته هم می زنیم از حرارت برداشته و 1 پاکت و انیل و نصف قاشق کره ریخته می گذاریم ولرم شود وقتی ولرم شد پنیر را می ریزیم و با میکسر هم میزنیم حتما قبل از استفاده از پنیر آب پنیر را بیرون بریزید. در یک ظرف دیگر 1 استکان آب و شیر1 استکان و نسکافه 1 قاشق و 1.5شکر بریزید و مخلوط کنید. کیک سرد را از قالب جدا شده و مخلوط نسکافه ای را وسط کیک ریخته و با قاشق به کناره های کیک هم میریزیم تا خیس شود