این باقلوایی که آموزش می دهیم خمیرش خانگی است و به کمک وردنه مخصوص باقلوا شکل می دهیم که درست کردنش خیلی راحت است و داخلش گردو دارد اکنون رسپی باقلوای چین دار را بخوانید مواد لازم : تخم مرغ 1 عدد شیر 1 استکان روغن زیتون 1 استکان بکینگ پودر 1 پاکت سرکه 1.5 قاشق آرد 3-3.5 لیوان مواد داخلی: گردو خرد شده رویه : کره 250 گرم شربت : شکر 3.5 لیوان آب 3 لیوان آب لیموی تازه 3 قطره طرز تهیه : شربت : در قابلمه آب و شکر ر ریخته در حرارت گذاشته تا شکر حل شود خوب هم زده وقتی جوشید حرارت را کم کرده آبلیموی تازه می ریزیم 15 دقیقه می جوشانیم از حرارت بر می داریم و میگذاریم سرد شود در یک ظرف تخم مرغ و روغن زیتون و شیر و بکینگ پودر و سرکه را ریخته و هم میزنیم سپس آرد را کم کم اضافه میکنم تا خمیری بدست آید که بدست نچسبد. اکنون به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده سپس هر کدام ازا ین چانه ها را هم به 10 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و دردست گرد می کنیم به هرکدام مقدار آرد پاشیده و با وردنه مخصوص باقلوا مثل تصویر باز می کنیم روی خمیر گردوی خرد شده ریخته و با کمک وردنه مخصوص باقلو خمیر را دور وردنه میپیچیم هر دو طرف را با دست نگه داشته و به طرف وسط چین می دهیم بعد خمیر را از وردنه آرام آرام خارج می کنیم و به اندازه 3 انگشت برش می زنیم در سینی فر خیلی کم روغن ریخته و می چینیم . در یک تابه کره راریخته و ذوب می کنیم و می گذاریم گرم شود وروی باقلوا ها کم کم می ریزیم 5 دقیقه صبر می کنیم تا روغنش را بکشد سپس در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود سپس از فر در اورده وقتی ولرم شود شربت سرد را ریخته 1 ساعت می گذاریم استراحت کند سپس برای سرو کردن آماده است