ر پارفه شکلاتی در مواد لازم کرم شانتی وجود دارد که این کرم محصول کشور ترکیه است که در بسته بندی های آماده در لوازم قنادی فروشها موجود است یا می توانید کرم شانتی خانگی که سالم تر است و دستور ان در همین سایت آموزش داده شده است استفاده کنید مواد لازم : کرم شانتی 2 پاکت شیر سرد 2 لیوان بیسکویت پتی بور 1 پاکت توت فرنگی متوسط 15 عدد موز 1 عدد وانیل 1 پاکت 5 قاشق شکلات فندق متوسط 7 عدد پودر شده رویه : سس شکلاتی 1 پاکت شیر 2 لیوان طرز تهیه : توت فرنگی و و موز را ریز خرد میکنیم . بیسکویت پتی بور را با دست خرد می کنیم . در یک کاسه کرم شانتی ها را ریخته و شیر ها رار یخته و با میکسر هم زده تا قوام دار شود وانیل را هم ریخته با میکسر به هم زدن ادامه میدهیم سپس بیسکویت های خرد شده و شکلات را ریخته و فندق پودر شده و توت فرنگی ها و موز خرد شده را ریخته و خوب هم میزنیم. اکنون در یک قالب کیک مستطیلی کیسه فریزر را نصف کرده ته قالب می اندازیم یا اینکه کاغذ محافظ پهن می کنیم اکنون مواد را در قالب ریخته رویش را مختصر فشار داده و صاف می کنیم رویش را با کیسه فریزر یا کاغذ محافظ می پوشانیم در یخچال بمدت 4-5 ساعت قرار می دهیم.اکنون در یک قابلمه کوچک سس شکلاتی آماده را ریخته رویش 2 لیوان شیر ریخته تا وقتی به قوام بیاید می پزیم سپس از حرارت برداشته گاها هم میزنیم و میگذاریم سرد شود10- 15 دقیقه قبل از سرو از یخچال در آورده و در ظرف گذاشته رویش سس شکلاتی ریخته برش داده و سرو میکنیم