پارفه با سس شکلاتی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    4010ec507b5a345a907aaa9c94c3fd70.jpg ر پارفه شکلاتی در مواد لازم کرم شانتی وجود دارد که این کرم محصول کشور ترکیه است که در بسته بندی های آماده در لوازم قنادی فروشها موجود است یا می توانید کرم شانتی خانگی که سالم تر است و دستور ان در همین سایت آموزش داده شده است استفاده کنید


    مواد لازم :

    کرم شانتی 2 پاکت

    شیر سرد 2 لیوان

    بیسکویت پتی بور 1 پاکت

    توت فرنگی متوسط 15 عدد

    موز 1 عدد

    وانیل 1 پاکت

    5 قاشق شکلات

    فندق متوسط 7 عدد پودر شده

    رویه :

    سس شکلاتی 1 پاکت

    شیر 2 لیوان

    a5b0300adfd58b45e99bd1192e62d079.jpg

    50c83a4331bdae8a96ebe2c9172bcabd.jpg

    8209bb954eb3c913ab6c594603b353c0.jpg

    44ade2f7f3230edf22bde0462ef90acc.jpg



    طرز تهیه :

    توت فرنگی و و موز را ریز خرد میکنیم . بیسکویت پتی بور را با دست خرد می کنیم . در یک کاسه کرم شانتی ها را ریخته و شیر ها رار یخته و با میکسر هم زده تا قوام دار شود وانیل را هم ریخته با میکسر به هم زدن ادامه میدهیم سپس بیسکویت های خرد شده و شکلات را ریخته و فندق پودر شده و توت فرنگی ها و موز خرد شده را ریخته و خوب هم میزنیم. اکنون در یک قالب کیک مستطیلی کیسه فریزر را نصف کرده ته قالب می اندازیم یا اینکه کاغذ محافظ پهن می کنیم اکنون مواد را در قالب ریخته رویش را مختصر فشار داده و صاف می کنیم رویش را با کیسه فریزر یا کاغذ محافظ می پوشانیم در یخچال بمدت 4-5 ساعت قرار می دهیم.اکنون در یک قابلمه کوچک سس شکلاتی آماده را ریخته رویش 2 لیوان شیر ریخته تا وقتی به قوام بیاید می پزیم سپس از حرارت برداشته گاها هم میزنیم و میگذاریم سرد شود10- 15 دقیقه قبل از سرو از یخچال در آورده و در ظرف گذاشته رویش سس شکلاتی ریخته برش داده و سرو میکنیم



    fcfb677341eb61035b69bc0e87db480c.jpg
    f7815218dc751074f3a36118b0f22527.jpg

    cd05d75620c880d20de37494e43e26a5.jpg

    b76fe0389893a9ad8098d7beb309ad12.jpg