زمانی که در صبحانه خرما و گردو باشد آن کاملترین صبحانه است چون این دو به انسان انرژی می دهد و باعث می شود در تمام طول روز پر انرژی باشد آموزش ما هم یک صبحانه کامل است که در ان از خرما و گردو استفاده شده است در ادامه شیوه درست کردن آن را یاد بگیرید صبحانه ای که در آن خرما باشد یعنی دیگر خیالتان از گرسنه بودن و هشدارهای مغز و قارو قور شکم راحت است. خرما و گردو دست به دست هم میدهند تا یک صبحانه مقوی و مفید باشد . صبحانه ای که به درد دانشجویان میخوردتا سرجلسه امتحان با آرامش و قدرت به سوالها پاسخ بدهند. مواد لازم برای یک نفر 6 عدد خرمای بدون هسته 1 عدد تخممرغ 2 قس گردویخردشده 1 قس کره 1 قس شیر 1 قچ دارچین مقداری پودر پسته یا خلال بادام طرز تهیه: 1. داخل خرماهای بدون هسته را با پودر پسته و خلال بادام (یا یک تکه گردو) پر کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 2. ظرف مورد نظر را با کره چرب کنید. خرماها را کف ظرف بچینید. ظرف را به مدت پنج دقیقه در فر بگذارید (طبقه وسط) تا خرماها نرم شوند. 3. تخممرغ را با چنگال بزنید. شیر و دارچین را اضافه کرده ،خوب مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن گردوی خردشده است. 4. ظرف را از فر بیرون آورده، مایه تخممرغ را روی خرماهای نرمشده بریزید و بعد دوباره ظرف را در طبقه وسط به مدت 5 تا 6 دقیقه حرارت دهید تا مواد خوب خودشان را بگیرند. 5. بعد از سفت شدن تخممرغ؛ ظرف را از فر بیرون آورده و با پودر پسته، دارچین و خلال بادام تزئین کنید. این صبحانه را با نان سنتی و شیر یا شیرقهوه سرو کنید. نکته: خرما را قبل از اینکه درون فر قرار دهید ، ده دقیقه درون کاسه آب ولرم بگذارید تا پوستش کنده شود اینطوری ظرف صبحانهتان زیباتر میشود. نکته: گردو را به هیچ وجه در روغن و روی حرارت زیاد تفت ندهید. گردوی سوخته به درد صبحانه نمیخورد. منبع : مجله سیب سبز