کیک توت فرنگی بدون روغن

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    69e6a8ca2f693eb16fd645cd7a416953.jpg این کیک بدون روغن مخصوص تابستان است. کیک خیلی لذیذی است و درست کردن رویه آن خیلی آسان است.اسن کسک بمدت 35 دقیقه پخته می شود و برای 6 نفر است

    مواد لازم :

    توت فرنگی 500 گرم

    تخم مرغ متوسط 3 عدد

    شکر 1 لیوان

    آرد 1 لیوان

    وانیل 1 پاکت

    بکینگ پودر 1 پاکت

    مواد رویی:

    شکر به اندازه دلخواه- خامه به اندازه دلخواه ( نصف قوطی)

    طرز تهیه :

    1- توت فرنگی هارا شسته و تمیز می کنیم و می گذاریم آبش برود

    2- توت فرنگی ها باید کاملا خشک شود اگر هنوز خشک نشده با حوله کاغذی خشک کرده و از وسط نصف می کنیم

    3-شکر و تخم مرغ را باهم مخلوط کرده تا کرم رنگ شود یعنی تقریبا 3 دقیقه هم میزنیم

    4- آرد و وانیل و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به مخلوط می ریزیم

    5-با میکسر در درجه کند کمی هم می زنیم

    6-قالب مورد نظر را چرب می کنیم

    7- خمیر را در ظرف می ریزیم

    8-توت فرنگی هایی که برش دادیم قسمت بریده شده در زیر بماند

    9-در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم

    10-نزدیک به 35- 40 دقیقه در فر قرار داده تا کناره هایش سرخ شود

    11- رویش شکر و یا خامه می ریزیم

    12- اگر با خامه سرو می کنید وقتی کیک ولرم شد خامه سرد می ریزیم

    13-درعرض 5 دقیقه روی کیک خامه می مالیم ولرم یا سرد سرو می کنیم