این کیک بدون روغن مخصوص تابستان است. کیک خیلی لذیذی است و درست کردن رویه آن خیلی آسان است.اسن کسک بمدت 35 دقیقه پخته می شود و برای 6 نفر است مواد لازم : توت فرنگی 500 گرم تخم مرغ متوسط 3 عدد شکر 1 لیوان آرد 1 لیوان وانیل 1 پاکت بکینگ پودر 1 پاکت مواد رویی: شکر به اندازه دلخواه- خامه به اندازه دلخواه ( نصف قوطی) طرز تهیه : 1- توت فرنگی هارا شسته و تمیز می کنیم و می گذاریم آبش برود 2- توت فرنگی ها باید کاملا خشک شود اگر هنوز خشک نشده با حوله کاغذی خشک کرده و از وسط نصف می کنیم 3-شکر و تخم مرغ را باهم مخلوط کرده تا کرم رنگ شود یعنی تقریبا 3 دقیقه هم میزنیم 4- آرد و وانیل و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به مخلوط می ریزیم 5-با میکسر در درجه کند کمی هم می زنیم 6-قالب مورد نظر را چرب می کنیم 7- خمیر را در ظرف می ریزیم 8-توت فرنگی هایی که برش دادیم قسمت بریده شده در زیر بماند 9-در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم 10-نزدیک به 35- 40 دقیقه در فر قرار داده تا کناره هایش سرخ شود 11- رویش شکر و یا خامه می ریزیم 12- اگر با خامه سرو می کنید وقتی کیک ولرم شد خامه سرد می ریزیم 13-درعرض 5 دقیقه روی کیک خامه می مالیم ولرم یا سرد سرو می کنیم