این چای را که آموزش می دهیم هم میتوانیم سرد و هم گرم بنوشیم و حداقل باید یک هفته بنوشید و برای خانمهای باردار هم زیان ندارد سیب سبز 2 عدد چوب دارچین 2 عدد لیمو 1 عدد دانه های میخک 1 قاشق مربا دانه فلفل سیاه 1 قاشق مربا آب 2 لیتر طرز تهیه : هسته های سیب ها و لیمو ها را گرفته و در قابلمه می ریزیم. بقیه مواد را هم ریخته 2 لیتر آب اضافه کرده و در حرارت قرار می دهیم تا سیبها نرم شود وقتی سیب ها نرم شد از حرارت برداشته و چای رااز صافی رد کرده روزی 3 بار ده دقیقه قبل از غذا می نوشیم