رسپی این دستور غذایی سبک است و از میوه های و ماست و نعناع درست شده است که طعم آن را لذیذتر کرده است اکنون این سالاد را باهم یاد می گیریم مواد لازم: ۱ بسته پاستای پاپیونی ۷ فنجان مرغ پخته خرد شده ۵ فنجان کرفس خرد شده ۲ فنجان گیلاس خشک ۱ فنجان پیازچه خرد شده یک چهارم فنجان بادام خرد شده (برای تزیین) مواد لازم برای سس: ۲۲۵ گرم ماست کم چرب نصف فنجان سس مایونز کم کالری یا سس سالاد ۱ تا دو قاشق غذاخوری نعناع خرد شده تازه یک تا یک و نیم قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل طرز تهیه: پاستا رو طبق دستوری روی بسته اش طبخ کرده و با آب سرد آبکشی کنین. در یه کاسه بزرگ، پاستا و دیگر مواد لازم سالاد رو با هم خوب مخلوط کنین. حالا در یه کاسه دیگه، مواد لازم سس رو با هم ترکیب کنین. سس رو به سالاد اضافه کرده و هم بزنین. درب ظرف رو گذاشته و برای ۳ ساعت داخل یخچال بذارین تا خوب طعم دار بشه. درست قبل از سرو بادام رو روی سالاد بریزین.