این تخم مرغ به شکل سنگ مرمر است و ادویه های آن طعم آن را متفاوت کرده است. درست کردن این تخم مرغ فوق العاده آسان است. طعم و شکل این تخم مرغ مورد پسند همه است اگر دوست دارید رنگ آن تیره تر شود سس سویای آن را بیش از مقدار داده شده بزنید شاید خوردنی به نظر نرسند اما به من اعتماد کنید، به محض اینکه شروع به خوردن کنید امکان ندارد بتواند از آن دست بکشید! بهترین بخش این دستور پخت آن است که میتوانید تخممرغها را رها کرده و به کار خود برسید اما باز هم فوقالعاده میشوند. مواد لازم: ۱ قاشق سوپخوری برگ چای سیاه ۲ تکه( ۹ سانت) چوب دارچین ۴ بوته رازیانه کامل ۱ قاشق سوپخوری پودر ۵ ادویه ۶ شاخه میخک ۱ تکه زنجبیل تازه ½ قاشق چایخوری دانهی فلفل سیچوآنی ۱ قاشق چایخوری ریشهی شیرین بیان ۱ تکه پوست نارنگی، خشک شده ۳۲ گرم شکر سنگی چینی ½ فنجان سس سویای تیره ¼ فنجان سس سویای شفاف ۱۰ عدد تخم مرغ طرز تهیه: برگ چای، دارچین، رازیانه، ۵ ادویه، شیرین بیان، دانهی فلفل، میخک، پوست نارنگی، شکر سنگی، سس سویای تیره و سس سویای روشن را در قابلمهای بزرگ بریزد. روی حرارت بگذارید تا بجوشند، سپس حرارت را کم کنید تا ۱۵ دقیقهی دیگر نیز بجوشند. در همین حین، به آرامی به پوست تخممرغها ضربه بزنید تا ترک بردارند. سس سویا به درون آن نفوذ خواهد کرد و پوست سفید تخممرغ را منقش خواهد نمود. تخممرغها را درون مایع در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بجوشند، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تخممرغها به مدت ۲ ساعت در مایع باقی بمانند. پس از ۲ ساعت تخممرغها را از قابلمه خارج کنید، خشک کنید، خنک کنید و پوست کنید. کالری : 98 | چربی : 5.5g | پروتئین : 6.6g | کربوهیدرات : 5.6g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0.8g | شکر : | نمک : 1261mg زمان آماده سازی : 10 دقیقه | زمان پخت : 105 دقیقه | زمان کل : 115 دقیقه